Реклама

👹 Вийшла безкоштовна мобільна Diablo Immortal. У неї високі оцінки критиків

Čytaty latynkoju
👹 Вийшла безкоштовна мобільна Diablo Immortal. У неї високі оцінки критиків
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👹 Вийшла безкоштовна мобільна Diablo Immortal. У неї високі оцінки критиків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Анонсована в далекому вже 2018 році мобільна гра Diablo Immortal нарешті побачила світло 2 червня. Забавка вийшла на обидві мобільні платформи — на iOS та Android. Сьогодні також розпочалося бета-тестування гри для Windows.

Розробники відзначають, що гра взяла найкраще з попередніх двох частин серії: Diablo II та Diablo III, а також адаптована до мобільних пристроїв не лише керуванням, але й геймплейними елементами (зокрема, підземелля та рівні стали коротшими). Сюжет гри починається через 5 років після завершення Diablo II, але перед подіями Diablo III. Гравці знову зустрінуться з Декардом Каїном і отримають можливість відвідати як локації, відомі з основних ігор серії, так і зовсім нові, які ми ще не бачили.

Diablo Immortal — це багатокористувацька гра, яка вимагає підключення до інтернету. Ваш прогрес зберігається у Battle.net, тобто можна продовжити гру на новому пристрої там, де залишили її на попередньому. Всі активності можна виконати соло, але деякі підземелля краще проходити з групою — гра підтримує до 4 гравців в одній партії.

На Diablo Immortal вже є декілька доволі схвальних рецензій, а середній бал на Metacritic на момент написання цієї новини складає 81. Оглядачі відзначають безкомпромісність класичного геймплею Diablo, навіть попри мобільний формат.

Водночас є зауваження про те, що в певний момент гравцю для прогресу стає необхідним або «ґріндити», тобто проводити багато часу за одноманітними завданнями, щоб заробити ігрові цінності, або здатися і дати Blizzard грошей.

Наш огляд мобільної Diablo Immortal очікуйте вже наступного тижня. А поки скачати гру вже можна на Android та iOS.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...