Реклама

💼 VGC: Lego стала партнером 2K. Студія планує нову серію спортивних ігор Lego

Čytaty latynkoju
💼 VGC: Lego стала партнером 2K. Студія планує нову серію спортивних ігор Lego
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💼 VGC: Lego стала партнером 2K. Студія планує нову серію спортивних ігор Lego
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джерела Video Games Chronicle повідомляють, що 2K Games планує випуск нових спортивних тайтлів в межах партнерства з Lego, котра розраховує розширити випуск тематичних ігор. Серед них — гра про футбол і перегони у відкритому світі.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games 

Футбольну гру розроблятиме Sumo Digital, що займалась Sackboy: A Big Adventure для Playstation. Вихід гри очікується ближче до осені цього року, щоб запуск зійшовся зі стартом Чемпіонату світу з футболу.

Гру про перегони розроблятиме Visual Concepts, відома розробкою ігор серій NHL, NBA та WWE. Як стверджують у VGC, саме ця гра зараз у розробці — про це свідчить нова вакансія продюсера в студію Visual Concepts. Вихід гри варто очікувати після виходу тайтлу про футбол.

VGC також повідомили, що Lego не продовжуватиме співпрацю з TT Games, що займалась випуском франшиз Warner Bros., серед яких ігри по «Бетмену», «Гаррі Поттеру» та «Володареві Кілець». Гра по «Зоряним Війнам», можливо, стане останньою колаборацією Lego та TT Games.

Раніше розробники Lego Star Wars: The Skywalker Saga показали ряд «незвичних» режимів, зокрема гру зі звуками та «режим бурмотіння».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...