Реклама

👌 У Lego Star Wars: The Skywalker Saga на нас чекає ряд «незвичних» режимів

Čytaty latynkoju
👌 У Lego Star Wars: The Skywalker Saga на нас чекає ряд «незвичних» режимів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👌 У Lego Star Wars: The Skywalker Saga на нас чекає ряд «незвичних» режимів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після років розробки та деяких затримок гра Lego Star Wars: The Skywalker Saga нарешті виходить 5 квітня. У Warner Bros. Games випустили нове відео з за лаштунками гри, яке розкриває більше про походження та натхнення для проєкту, а також містить деякі натяки на великодки у грі.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Зокрема, гравці зможуть перемикати всі звуки зброї на звуки з роту. Так, ви зможете стріляти з бластера, і він видаватиме звук «піу-піу». Гра також включає безглузді звуки світлових мечів, натхненні звуками, які діти видають під час ігор. Ви можете побачити, як розробники говорять про це та видають звуки у відео нижче:

У новій lego-грі також буде доступним «режим бурмотіння», який гравці можуть увімкнути. Це має на меті зробити гру схожою на старіші ігри серії, які покладалися на звуки бурмотіння, щоб зобразити те, що говорять персонажі. Ця опція доступна в меню Skywalker Saga, і ви можете побачити її у відео вище.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga виходить 5 квітня для Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, ПК, а також Xbox One і Xbox Series X/S.

Раніше повідомлялося, що довгоший із Horizon з’явиться у наборі Lego.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...