Реклама

🎉 Pokemon Day 2022: анонс на кожен день

Čytaty latynkoju
🎉 Pokemon Day 2022: анонс на кожен день
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎉 Pokemon Day 2022: анонс на кожен день
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Pokemon Company розповіли про свої плани щодо щорічного святкування Дня шанувальників покемонів (анг. Pokemon Day), й цього року воно не обмежується одним днем. Компанія оголосила, що замість цього ми побачимо тиждень анонсів  «з усієї франшизи» від сьогодні до власне самого святкового дня 27 лютого.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Відстежувати анонси можна на офіційних облікових записах бренду у соцмережах. Також офіційний магазин мерчу Pokemon Center представлятиме нові продукти протягом тижня, починаючи з сьогоднішнього показу кастомних скейтбордів від Bear Walker. Компанія також відзначає, що ви можете перевірити Pokemon TV, щоб знайти підібрані колекції улюблених епізодів і фільмів.

Кожен день тижня буде присвячений одному окремому проєкт франшизи:

21 лютого: Pokemon Masters EX

22 лютого: Pokemon Sword / Shield

23 лютого: Pokemon Cafe Mix

24 лютого: Pokemon Unite

25 лютого: P25 Music

26 лютого: Pokemon GO

27 лютого: Pokemon Day

Pokemon Day відбувається щороку 27 лютого, щоб відзначити річницю випуску оригінальних ігор Pokemon Red і Pokemon Green в Японії в 1996 році.  Минулого року у франшизи був ювілей 25 років.

Після знаменної 25-ї річниці Pokemon у 2021 році ми відчули, що одного дня для Pokemon Day 2022 року замало, тому ми запрошуємо шанувальників приєднатися до нас у тижневому зворотному відліку до 27 лютого і насолоджуватися щоденними сюрпризами на цьому шляху

Джей Сі Сміт, старший директор з маркетингу

Минулого року святкування включали спеціальні ігрові події для Pokemon Go і Pokemon Sword and Shield.  Також тоді було анонсовано та продемонстровано тизер Pokemon Legends Arceus, яка нещодавно вийшла на Nintendo Switch та лише за тиждень розійшлася кількістю у 6,5 млн копій.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...