Реклама

🎸 Total War: Warhammer 3: дивіться метал-кліп присвячений випуску гри

Čytaty latynkoju
🎸 Total War: Warhammer 3: дивіться метал-кліп присвячений випуску гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎸 Total War: Warhammer 3: дивіться метал-кліп присвячений випуску гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Microsoft вирішили об’єднати сили з метал-гуртом Battlesnake, щоб відсвяткувати нещодавній запуск Total War: Warhammer III епічним кліпом на пісню Death Is Like The Winter Chill з Warhammer.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Відео зрежисував оператор Ентоні Роуз, і у ньому австралійський метал-гурт, який одягнутий як персонажі Warhammer, дає «жару». Знято кліп було на знаменитій Оксфордській художній фабриці в Сіднеї.

Повідомляється, що учасники Battlesnake є великими фанатами франшизи Warhammer.

Battlesnake була викувана глибоко в вогненних ямах підземного світу, тому ми поділяємо взаємну повагу з тими, хто веде битву у Царстві Хаосу. Коли ми не «вирізаємо» на сцені, ми зазвичай орудуємо мечами, тому будь-яка гра з мечами — це гра, яку варто відзначити. Ми раді віддати належне легендарній спільноті Warhammer і сподіваємося, що наше святкування принесе трохи нових металістів Warhammer на наші шоу в майбутньому

Елліотт Хічкок , Battlesnake

Дана екстравагантна кампанія на честь Total War: Warhammer III була проведена відділенням Xbox в Австралії та Новій Зеландії. У Xbox ANZ відомі своїм «екстравагантним» підходом до реклами нових продуктів.

Раніше вони скинули з неба справжній автомобіль, щоб прорекламувати Forza Horizon 5,  перетворили Квінстаун у Новій Зеландії, на «Грінстаун», під час запуск Series X/S. До цього команда створила жиронепроникний контролер Xbox, засоби для миття тіла Xbox. Зовсім нещодавно у Xbox ANZ створили пластівці на тему Age of Empires, щоб сприяти запуску Age of Empires IV.

Читайте також огляд нашого користувача на гру Total War: Attilla.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...