Реклама

🎭 «Світ хоче від нас емоційної гри з драматичними історіями»: творець серії Yakuza розповів про плани на майбутню гру

Čytaty latynkoju
🎭 «Світ хоче від нас емоційної гри з драматичними історіями»: творець серії Yakuza розповів про плани на майбутню гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎭 «Світ хоче від нас емоційної гри з драматичними історіями»: творець серії Yakuza розповів про плани на майбутню гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тосіхіро Нагосі, який нещодавно заснував власну Nagoshi Studio поділився планами щодо нової гри. В інтерв’ю IGN Japan колишній геймдиректор Yakuza розповів про майбутній проєкт та цілі нової студії.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

За словами Нагосі, його нова студія продовжить слідувати шляхом, який зробив ігри Yakuza успішними. Розробники не планують занижувати очікування щодо нового проєкту, натомість вони прагнуть повторити глобальний успіх, як це відбулося з серією Yakuza.

Yakuza Remastered

Задля цього студія зосередиться на розробці якісної драми в форматі відеогри. Розробники надихались фільмами, важливу роль в яких відіграє людська драма — з подібним акцентом виходитимуть й нові ігри студії.

Ми думаємо, що робити ігри-пазли для смартфонів весело, проте ми краще покажемо себе у тому, чого від нас хоче весь світ — емоційної гри з драматичними історіями. На цьому ми й зосередились

Тосіхіро Нагосі , Nagoshi Studio

Нагосі також розповів, що причиною успіху Yakuza стала не лише наявність азійського сеттингу, а і її баланс, історія та повнота змісту.

Мова не про сеттинг — все вирішує загальна якість гри в цілому, що змушує її працювати та продаватися по всьому світу. Краса розваг полягає у тому, що нею можуть насолоджуватися люди будь-якої національності, якщо робота над проєктом зроблена добре

Тосіхіро Нагосі, Nagoshi Studio

Перша гра студії поки знаходиться на ранній стадії планування, повідомив Нагосі. Компанія також шукає нових співробітників: у планах розширити штат з 10 до 100 осіб.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...