Реклама

🙌 Сьогодні випустили перше безкоштовне DLC для Dying Light 2. Однак вихід розтягнеться до п'ятниці

Čytaty latynkoju
🙌 Сьогодні випустили перше безкоштовне DLC для Dying Light 2. Однак вихід розтягнеться до п'ятниці
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙌 Сьогодні випустили перше безкоштовне DLC для Dying Light 2. Однак вихід розтягнеться до п'ятниці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшло лише десять днів з часу запуску Dying Light 2: Stay Human, а нам уже сьогодні пропонують перше безкоштовне DLC для гри.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Гравці, які в кінцевому підсумку перейшли на бік мілітаристських «Миротворців» у грі, зможуть представляти свою фракцію за допомогою набору нової броні та зброї.

Хоча пакет Authority Pack уже доступний для завантаження, гравці матимуть доступ лише до третини його вмісту. Інша частина набору буде випущена, 16 лютого, а у п’ятницю буде додано останню частину вмісту.

Повний список того, що додали у даному DLC дивіться у відео:

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Також було анонсовано другий безкоштовний пакет DLC для Dying Light 2, однак без дати релізу. Називатися наступне розширення буде — Ronin Pack та додасть у гру самурайський одяг та меч.

Хоча й ці два безкоштовні розширення досить легкі за змістом, проте це лише початок підтримки Dying Light 2 після запуску. У Techland вже зобов’язалися вносити в гру новий контент принаймні протягом наступних п’яти років.

Більші розширення для Dying Light 2 уже почнуть з’являтися з березня та включатимуть новий набір завдань, події у квітні, а перше платне сюжетне DLC має з’явиться в червні.

Напередодні італійських геймерів обурила відсутність озвучки рідною мовою у Dying Light 2, тому вони обвалили рейтинг гри до 3-5 балів із 10 на Metacritic.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...