Реклама

🤬 Італійські гравці звалили рейтинг Dying Light 2 на Metacritic через відсутність офіційної озвучки

Čytaty latynkoju
🤬 Італійські гравці звалили рейтинг Dying Light 2 на Metacritic через відсутність офіційної озвучки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤬 Італійські гравці звалили рейтинг Dying Light 2 на Metacritic через відсутність офіційної озвучки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Версія гри для Італії отримала лише мову інтерфейсу та субтитри, і це не сподобалося місцевим гравцям: вони засипали Dying Light 2 негативними рецензіями, понизивши рейтинг новинки до 3-5 балів із 10 на Metacritic.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Найбільше дісталося версії гри для Xbox One: на момент написання новини, оцінка дорівнювала 3.4 балам користувацького рейтингу. Негативом наповнилась і версія для PS4 з оцінкою 3.9, трохи менше гніву отримали релізи для Xbox Series X та ПК з 4.6 і 5.2 рейтингу відповідно. Версія Dying Light 2 на PS5 отримала порівняно вищу оцінку — 5.6 балів користувацького рейтингу.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Головною претензією стала відсутність офіційного дубляжу італійською мовою. Гру озвучили десятьма мовами, проте версія гри для Італії отримала лише субтитри. Як зауважили місцеві гравці, це неповага до народу та культури Італії.

Скажіть, будь ласка, як ви могли проігнорувати одну з найважливіших країн світу, Італію, з відомою стародавньою літературою, поезією, мистецтвом, історією, модою, автомобілями, винами, сонцем, морем, прекрасними захоплюючими пейзажами? Ганьба тобі, Techland

Хтось висловлювався грубіше:

Видаліть з гри польські голоси, якими ніхто не говорить, крім вашої дурної та нудної країни, і краще додайте італійське звучання, яке є найкрасивішою мовою у світі. Ви *****

Окрім відсутності дубляжу, гравці також з негативом висловлюються і про інші проблеми, зокрема про антипіратський захист Denuvo, котрий сповільнює гру.

Dying Light 2: Stay Human доступна на 17 мовах: за словами розробників, для запису озвучки знадобилося 999 акторів.

Раніше студія-розробник Techland підтвердила, що копії Dying Light 2 потрапили до рук гравців до офіційного релізу гри — розробники попросили дочекатися офіційного патчу.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...