Реклама

💹 Напередодні виходу продовження продажі Horizon Zero Dawn сягнули 20 млн копій

Čytaty latynkoju
💹 Напередодні виходу продовження продажі Horizon Zero Dawn сягнули 20 млн копій
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💹 Напередодні виходу продовження продажі Horizon Zero Dawn сягнули 20 млн копій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Horizon Zero Dawn зуміла розійтися тиражем у понад 20 млн копій по всьому світу на PlayStation 4 і ПК. Про це повідомив керівник PlayStation Studios Герман Гульст у своєму Twitter.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Однак, дана статистика показує кількість проданих копій на обох платформах станом на листопад 2021 року. Крім того, нам вказали, що геймери витратили на гру понад мільярд годин.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Доречно, що ця новина прийшла напередодні виходу продовження Horizon Forbidden West кінематографічний трейлер якої нам сьогодні продемонстрували:

Також аналітик Деніел Ахмад відзначив, що випуск Horizon Zero Dawn: Complete Edition для PS4 та ПК допоміг грі сягнути цієї кількості. Останні відомі дані продажів гри  були у 2019 році та становили понад 10 млн, як бачимо, даний результат подвоївся за два роки.

Таким чином Horizon Zero Dawn тепер приєднується до God of War (2018), Uncharted 4 і The Last of Us (для PS3 та PS4) у категорії проданих ігор, які зуміли продатися у кількості в понад 20 млн копій.

Продовження Horizon Forbidden West вийде 18 лютого для PlayStation 4 і PlayStation 5. Напередодні нам продемонстрували відео з деталями гри: що нам показали дивіться за посиланням

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...