Реклама

👀 Дивіться трейлер The Wolf Among Us 2: гра вийде у 2023 році

Čytaty latynkoju
👀 Дивіться трейлер The Wolf Among Us 2: гра вийде у 2023 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Дивіться трейлер The Wolf Among Us 2: гра вийде у 2023 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продовження The Wolf Among Us, яке уже, мабуть, ніхто й не очікував, було повторно представлено на The Game Awards ще в грудні, а сьогодні уже відроджена Telltale Games поділилася більш детальною інформацією про гру разом із новим трейлером.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

The Wolf Among Us 2, події якого розгорнуться через шість місяців після першої гри, збереже епізодичну структуру. На відміну від першої гри, весь сезон розробляється як один проєкт, що дозволяє Telltale випускати епізоди разом. Хоча остаточна частота випуску не відома, проте очікуйте, що це буде приблизно кожні три тижні протягом близько двох місяців.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Цього разу гра створюється з використанням інструментів на базі ігрового рушія Unreal. Таким чином Telltale відійшли від власного програмного забезпечення з оригінальної гри, яке вважалося застарілим та важким у використанні.

Цього разу гра включає нових персонажів зі всесвіту країни Оз, але у центрі уваги все ще буде Бігбі та його стосунки як із персонажами фентезі, так і з Нью-Йорком загалом.

Вихід The Wolf Among Us 2 заплановано на 2023 рік. Як показано в кінці офіційного трейлера гра з’явиться на Xbox Series X/S, Xbox One, PS5 і PS4, а також на ПК.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...