Реклама

⚙️ Sony анонсувала випуск оновлення PlayStation: підтримка української мови! (оновлено)

Čytaty latynkoju
⚙️ Sony анонсувала випуск оновлення PlayStation: підтримка української мови! (оновлено)
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚙️ Sony анонсувала випуск оновлення PlayStation: підтримка української мови! (оновлено)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія планує додати нові функції для програмного забезпечення консолей PS5 і PS4. Охочі спробувати оновлення повинні зареєструватися в бета-тесті: учасники зі США, Канади, Японії, Великої Британії, Німеччини та Франції зможуть протестувати нові функції системи перед глобальним розгортанням «для всіх», що заплановане до кінця року.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

У своєму блозі Sony розповіла про зміни, що несе в собі нове оновлення. Зокрема це нові параметри голосових чатів, налаштування звуку та покращення інтерфейсу.

Підтримка української мови (оновлено: 10.02)

Користувачі побачили серед можливого переліку нових функцій підтримку української мови:

Очікується, що українська з’явиться й на консолях минулого покоління.

Також у мережі вже з’явились скріншоти підтримки української мови:

Голосове керування

PlayStation тестує можливість відкривати ігри, програми та налаштування або керувати відтворенням відео за допомогою голосу. Після увімкнення відповідної опції в налаштуваннях, гравець зможе викликати голосове меню командою та користуватися новими можливостями голосового управління.
Sony попереджає, що оскільки можливість поки у тестовому режимі, усі команди будуть записані та збережені на серверах компанії задля їх подальшого аналізу.

Голосовий чат

З’явилось кілька нових варіантів для голосового чату. При запуску «зустрічі» тепер можна вибрати відкриту або закриту зустріч. Закрита зустріч буде доступна лише за запрошенням.

З’являться й візуальні індикатори, які сповіщатимуть про те, хто говорить на зустрічі. Як стверджують у Sony, це також допоможе відстежувати тих, хто порушує правила.

Game Base

Меню Game Base тепер розділено на три вкладки: Друзі, Зустрічі та Повідомлення. Вкладка Друзі окрім показу списку друзів також допоможе шукати, додавати чи відхиляти запити від інших гравців. Надання спільного доступу до екрана тепер підсвічуватиметься спеціальною іконкою.

Інтерфейс

На головному екрані з’являється до 14 ігор і додатків. Колекцію ігор тепер можна сортувати за жанрами, а улюблені ігри чи програми — закріплювати на головному екрані. На панелі головного екрана можна закріпити до п’яти ігор і програм. Змін зазнало і меню досягнень.

Спеціальні можливості

Мови озвучування тексту на екрані розширено — до списку додано російську, арабську, голландську, бразильську португальську, польську та корейську мови.

Для навушників можна увімкнути монозвук, щоб відтворювати одноканальний звук у кожному вусі. Як зауважили в Sony, це особливо корисно для тих, хто має односторонню втрату слуху.

Вже сьогодні учасники бета-версії для PS4 і PS5 можуть тестувати нові функції системного програмного забезпечення. Точна дата появи оновлення для всіх власників консолей поки не повідомляється.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...