Реклама

🎉 Річниця запуску Valheim: розробники анонсували оновлення та підтримку Steam Deck

Čytaty latynkoju
🎉 Річниця запуску Valheim: розробники анонсували оновлення та підтримку Steam Deck
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎉 Річниця запуску Valheim: розробники анонсували оновлення та підтримку Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Рівно рік тому було відкрито ранній доступ до гри Valheim. На честь цієї події в Iron Gate Studios вирішили, поінформувати гравців про те, чого їм очікувати впродовж кількох наступних оновлень.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Розробники у своєму блозі розповіли, що протягом усього лютого у них заплановано багато «цікавинок» для гри. Окрім продовження розпродажу на Valheim у Steam, Iron Gate також розповіли про оновлення біому Mountain, підтвердивши, що залишилося додати останні штрихи до його запланованого випуску «на початку 2022 року».

Оновлення Mountain для Valheim було анонсовано минулого року. У ньому будуть доступні нові печери та підземний храм. Поряд з оновленням гірського біому, Iron Gate також працює над Mistlands – іншим новим ігровим регіоном, який включає нових ворогів, нового боса, ресурси та ін.

Етап розробки основного концепту завершено, і ми знаємо, яких мешканців ми хочемо, побачити у біомі. Це означає, що зараз ми працюємо над купою нових елементів, а також визначаємо нові механіки, які ми будемо запроваджувати (хоча ми б хотіли тримати їх у таємниці ще деякий час)

Valheim

Кадр з підземель біому Mountain

Не забули в Iron Gate також згадати майбутній випуск Steam Deck. Розробники заявили, що хочуть, щоб Valheim безперебійно працювала на пристрої під час запуску, тому зараз вони працюють над цим.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Також розробники відзначили найкращу будівлю створену гравцями. Обрали вони даний замок:

Valheim

Хтось добре постарався

Нагадаємо, що напередодні у Valve підтвердили, що Steam Deck буде запущено для перших покупців 25 лютого, а ті, хто зарезервував пристрій, матимуть 72 години, щоб придбати пристрій після підтвердження свого замовлення електронним листом, який буде надіслано цього дня. Відправляти ж перші консолі будуть з 28 лютого. В Україні офіційних продажів, на жаль, поки що не передбачено.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...