Реклама

💬 Discord додав інтеграцію з PlayStation Network — гравці отримали можливість ділитися ігровою активністю в месенджері

Čytaty latynkoju
💬 Discord додав інтеграцію з PlayStation Network — гравці отримали можливість ділитися ігровою активністю в месенджері
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💬 Discord додав інтеграцію з PlayStation Network — гравці отримали можливість ділитися ігровою активністю в месенджері
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Власники PlayStation зможуть під’єднати свої облікові записи до Discord, що полегшить обмін інформацією та спілкування з іншими користувачами на платформі, оголосили в Discord.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

З прив’язкою облікового запису PSN з’явиться можливість показувати свою активність під час гри на PS4 та PS5. Гравці також зможуть ділитися своїми нікнеймами PSN в Discord, щоб полегшити пошук користувачів для спільної гри. У Discord додали, що функціональність розширюватиметься.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Інтеграція обліковок «поступово поширюватиметься» спочатку серед американських користувачів Discord, а незабаром з’являться й в інших країнах. Сама функція буде доступна на всіх платформах, які підтримують Discord.

В компанії також розповіли, як зв’язати облікові записи. Для цього потрібно в настройках Discord обрати меню Connections та натиснути на кнопку PSN. Далі потрібно лиш авторизуватися з даними облікового запису Playstation.

Навесні минулого року Sony зробила міноритарні інвестиції в Discord. Тоді компанії оголосили про партнерство, запланувавши інтегрувати месенджер на консолі PlayStation.

Discord було засновано у 2015 році як месенджер для спілкування гравців під час мережевої гри. Сьогодні платформа налічує безліч користувацьких спільнот на різні теми та понад 140 мільйонів щомісячних користувачів.

Sony вчора оголосила про покупку розробника Destiny та оригінальних творців Halo, студію Bungie за $3,6 млрд.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...