Реклама

💰 Ветерани Blizzard та Rockstar зібрали $5 млн на відкриття нової студії Lost Lake Games

Čytaty latynkoju
game-news24.com
💰 Ветерани Blizzard та Rockstar зібрали $5 млн на відкриття нової студії Lost Lake Games
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💰 Ветерани Blizzard та Rockstar зібрали $5 млн на відкриття нової студії Lost Lake Games
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишні співробітники Blizzard, Rockstar Games та ArenaNet вирішили створити власну студію. Повідомляється, що команда має доволі амбітні плани, а інвестори демонструють величезну довіру до розробників.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Назва Lost Lake — це обіцянка: Відкриттів. Пригод. Незабутніх вражень. Це наша обіцянка гравцям, а також нашій команді

Lost Lake Games

Компанія Lost Lake Games, базується в місті Сіетл у США та складається із команди з шести осіб, які мають досвід роботи над низкою успішних ігрових франшиз, таких як: StarCraft, Guild Wars, Warcraft II, H1Z1 та Diablo. Розробники зуміли отримати $5 млн  завдяки BITKRAFT Ventures — це перша група з венчурного капіталу, яка сконцентрована на кіберспорті, іграх та інтерактивних медіа.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

З огляду на попередній досвід трьох співзасновників Lost Lake Games, ця надзвичайно цінна фінансова допомога не видається дивною. Так, очолюють Lost Lake Games люди з непоганим досвідом:

    • Джеймс Фінні, колишній головний ігровий дизайнер Blizzard (Diablo, Warcraft II, Starcraft), директор ігрового дизайну в ArenaNet (Guild Wars) і креативний директор Undead Labs (State of Decay);
    • Джо Пікоп, художник по персонажах Rockstar Games, ArenaNet і Motiga;
    • Марк Потторф, програміст ігрового процесу для Motiga, DayBreak і Highwire (H1Z1, Golem, Quantum Conundrum, Dark Void та Gigantic).

Lost Lake не прив’язані до однієї платформи чи жанру. Ми скоріше зв'язані нашим основним переконанням, що розширення можливостей талановитих людей та розвиток культури співпраці веде до створення неймовірних ігор

Джеймс Фінні

Будемо чекати таких же епічних проєктів, як і цей кінематографічний трейлер до однієї з ігор від розробників нової студії:

Напередодні повідомлялося, що Sega створили нову студію розробників у Японії.

Також раніше колишні розробники серії Yakuza заявили, що їхня нова студія сконцентрується на виробництві ігор «високої якості» для консолей.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...