Реклама

🎌 Sega створили нову студію для розробників в Японії

Čytaty latynkoju
🎌 Sega створили нову студію для розробників в Японії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎌 Sega створили нову студію для розробників в Японії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sega, відома за іграми про їжака Соніка та за серію Yakuza, відкрила нову студію для розробників у японському Саппоро. Компанія вирішила створити для себе другу базу в країні у відповідь на розширення ігрової індустрії.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

На офіційному сайті Sega Sapporo повідомляється, що склад студії буде набрано із локальних працівників, а робота в основному буде сконцентрована навколо дизайну, розробки та роботи над багами ігрового програмного забезпечення пов’язаного з IP- адресою Sega.

Нову студію очолив Текая Сегава, який почав свою кар’єру в Sega у 1992 році як дизайнер, раніше ж він був головним продюсером гри Phantasy Star Online 2.

Кадр з Phantasy Star Online 2

У рамках нашої політики продовжувати братися за виклики до створення ще більш інноваційного контенту та захоплення світу новими враженнями, ми використовуватимемо різноманітні ноу-хау, накопичені у Sega за її довгу історію, щоб взяти участь у розробці розваг, які ми будемо представляти світу з привабливого міста Саппоро

Офіційний сайт Sega Sapporo

На даний момент у студії сконцентровані на укомплектуванні робочого складу. Тому поки, що вони шукають на повний робочий день, те для часткової зайнятості у різноманітних сферах.

Читайте також:

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...