Реклама

🛡️ Дивіться геймплей The Legend of Zelda: Ocarina of Time 1998 року на Unreal Engine 5

Čytaty latynkoju
🛡️ Дивіться геймплей The Legend of Zelda: Ocarina of Time 1998 року на Unreal Engine 5
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🛡️ Дивіться геймплей The Legend of Zelda: Ocarina of Time 1998 року на Unreal Engine 5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

3D-художник під ніком RwanLink ретельно відтворив локації з гри The Legend of Zelda: Ocarina of Time на основі ігрового рушія Unreal Engine 5, а саме район села Какаріко та озеро Хайлія. Автор поставив собі за мету надати цій грі вигляд тайтлу нового покоління.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

RwanLink зазначив, що це не перше відео із серії, в якій будуть представлені різні локації з оригінальної гри. Він також згадує, що спеціально для цього відео він створив новий саундтрек, котрого бракувало оригінальній грі. В описі до відео він також висловив бажання досліджувати, як сучасні технології та можливості рушія Unreal Engine 5 можуть переінакшити сприйняття класичної гри.

Згодом він показав друге відео серії, 13-хвилинну демонстрацію своїх напрацювань з відтворення нової локації — озера Хайлія.

Як заявляє автор відео, він перш за все 3D-художник та режисер, а не розробник ігор, проте він також планує витратити час на вивчення та написання коду, щоб продемонструвати свої напрацювання у вигляді кінематографічного фільму від третьої особи. За словами RwanLink, його мета — стати кращим художником, а своїми роботами віддати шану одній з найвідоміших ігор усіх часів.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...