Реклама

⚽ Дивіться перший геймплейний трейлер нового футбольного симулятора UFL — головний конкурент FIFA вийде цього року

До амбасадорів гри приєднався Кріштіану Роналду.
Čytaty latynkoju
⚽ Дивіться перший геймплейний трейлер нового футбольного симулятора UFL — головний конкурент FIFA вийде цього року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚽ Дивіться перший геймплейний трейлер нового футбольного симулятора UFL — головний конкурент FIFA вийде цього року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До амбасадорів гри приєднався Кріштіану Роналду.

Розробники Strikerz Inc. вперше показали геймплей футбольного симулятора Ultimate Football League. Реліз умовно-безплатного симулятора варто очікувати цього року — розробники підтвердили, що гра «вийде, коли буде готова» у 2022 році.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

UFL описали як «веселий, змагальний та реалістичний» симулятор футболу. Гравці зможуть створювати власні клуби та приймати управлінські рішення щодо трансферу гравців, формування складу та вибору тактики. Управління складом команди нагадує режим FIFA Ultimate Team: команди тут також збираються з різних гравців на основі рейтингів майстерності та показників зіграності.

Розробники підкреслили принцип «чесної гри», заснований на навичках гравця, та пообіцяли неупереджену систему підбору гравців без гандикапу. У грі буде кілька режимів на вибір: онлайн-матчі, матчі з друзями та однокористувацький режим для гри офлайн. Окрім того, в гру додали спеціальні події, місії, випробування та користувацькі турніри. Головним режимом UFL стане глобальна онлайн-ліга із рейтингом на основі дивізіонів.

Strikerz Inc. підписали низку партнерських договорів із футбольними клубами, та пообіцяли згодом оголосити про нові угоди. Серед наявних клубів:

  • Вест Хем Юнайтед (Англія)
  • Боруссія Менхенгладбах (Німеччина)
  • Монако (Франція)
  • Бешикташ (Туреччина)
  • Спортінг (Португалія)
  • Селтік (Шотландія)
  • Рейнджерс (Шотландія)
  • Шахтар (Україна)

Розробники заявили, що у грі буде понад п’ять тисяч ліцензованих професійних гравців. Вони також показали нового амбасадора проєкту — гравця «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду, який приєднався до вже анонсованих гравців, серед яких Кевін Де Брюйне («Манчестер Сіті»), Ромелу Лукаку («Челсі»), Роберто Фірміно («Ліверпуль») та Олександр Зінченко («Манчестер Сіті»).

Анонсована на Gamescom 2021 UFL планує помірятися силами з двома титанами жанру футбольних ігор — FIFA та eFootball (Pro Evolution Soccer). Гру розробляє утворена у грудні 2016 року студія Strikerz Inc., розробники якої прийшли з Vizor та Playrix. Згодом Strikerz Inc. розширилася до п’яти регіональних офісів та понад 200 співробітників.

Ultimate Football League вийде цього року на Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 та PS5.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...