Реклама

💀 Реліз Evil Dead: The Game перенесли: на коли саме

Čytaty latynkoju
💀 Реліз Evil Dead: The Game перенесли: на коли саме
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💀 Реліз Evil Dead: The Game перенесли: на коли саме
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники гри Evil Dead: The Game повідомили у Twitter, що реліз гри перенесено з лютого на 13 травня — п’ятницю 13-го.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Ця затримка дає нашій команді час, необхідний для того, щоб усе довести до кінця

Розробники Evil Dead: The Game

Також у своєму оголошенні розробники гри зазначили, що інформація про попереднє замовлення та новий трейлер з’явиться в лютому.

Evil Dead: The Game заснована на серії однойменних комедійних фільмів жахів, яку розробники адаптують у кривавий шутер 4 на 1. У ньому один гравець бере на себе роль антагоніста, Кандарського демона, якому доручено вполювати всіх інших. Решта ж гравців тим часом мусять шукати різноманітні речі, щоб змайструвати з них зброю, разом з тим керуючи рівнем страху, який насправді може вбити їх. Як тільки гравці зберуть потрібні предмети, у них з’явиться шанс вбити Демона.

Evil Dead: The Game розробляється для PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Windows PC, Xbox One і Xbox Series X. Виробництвом гри займається Sabre Interactive (відома за Halo: The Master Chief Collection, Halo Online), Boss Team Games (Cobra Kai: Card Fighter) та Lionsgate Games (John Wick Hex).

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Раніше у рамках франшизи «Зловісних мерців» виходили інші відеоігри, як от дві випущені THQ: Evil Dead: Regeneration для PlayStation 2 у 2005 році та Evil Dead: Hail to the King  для PlayStation у 2000 році.

Додамо, Evil Dead: The Game не єдина новинка у серії «Зловісних мерців», так у цьому році на HBO Max запланована прем’єра нового фільму Evil Dead Rise (укр. Постання Зловісних Мерців).

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...