Реклама

🏍️ Joe Danger та її продовження отримали перезапуск — розробників надихнув лист прихильника

Ігри отримали перше за вісім років оновлення.
Čytaty latynkoju
🏍️ Joe Danger та її продовження отримали перезапуск — розробників надихнув лист прихильника
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏍️ Joe Danger та її продовження отримали перезапуск — розробників надихнув лист прихильника
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ігри отримали перше за вісім років оновлення.

Студія Hello Games повернула серію Joe Danger на iOS: ігри вийдуть у вигляді ремастерів з покращеною графікою та підтримкою геймпадів. Оновлення вийшли для дебютної гри студії, Joe Danger та для її сиквелу, Joe Danger Infinity 2014 року.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Joe Danger — це перегони у форматі платформера з комічним гонщиком в головній ролі. Перша гра заклала основу для Joe Danger 2: The Movie 2012 року та Joe Danger Infinity 2014 року. Успіх тайтлу дозволив Hello Games зайнятися No Man’s Sky. За словами співзасновника Hello Games Шона Мюррея, над ремастерами Joe Danger та Joe Danger Infinity працювали кілька років.

Мюррей також розповів про лист, який отримали розробники Hello Games. Батько восьмирічного хлопчика, котрий обожнює ігри Joe Danger, надіслав розробникам лист з проханням усунути проблеми з улюбленою грою свого сина. За його словами, оновлення операційної системи iOS «зламали» гру, котра просто не встигала за ними. Чоловік також поділився деталями: гра дуже важлива для сина, що страждає аутизмом, і він дуже чекає на подальші оновлення, хоч без особливих надій.

Лист, як пише Мюррей, «розбив серця» розробників і змусив їх «захотіти все виправити».

Нам завжди було соромно, що успіх No Man's Sky залишив Joe Danger без належної любові. Джо займає особливе місце у наших серцях. Протягом восьми років технологій, що змінювалися, ми повільно відновлювали гру частину за частиною. Це був проєкт з повернення Joe Danger до життя

Шон Мюррей, виконавчий директор Hello Games

Joe Danger стала дебютним проєктом Hello Games. У 2010 році гра вийшла на PS3, а через рік з’явилася на Xbox 360. У 2013 році на iOS з’явилась перша мобільна версія Joe Danger, і через рік гра отримала продовження.

Покращені версії Joe Danger Touch та Joe Danger Infinity вже доступні в App Store.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...