Реклама

💍 Фанати Elden Ring декодували ігрову мапу за допомогою рідкісного діалекту

Čytaty latynkoju
💍 Фанати Elden Ring декодували ігрову мапу за допомогою рідкісного діалекту
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💍 Фанати Elden Ring декодували ігрову мапу за допомогою рідкісного діалекту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Групі геймерів вдалося розшифрувати руни на карті гри Elden Ring. Для цього їм потрібно було знайти носіїв китайського діалекту, який зараз рідко зустрічається.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Якоїсь миті гравці зрозуміли, що руни на карті — це письмові знаки, які використовує народність Yi. Автори ролика зазначили, що розшифрування написів було непростою справою, оскільки на цьому діалекті говорить дуже малий відсоток мешканців Китаю.

Виявилось, одні руни повідомляють, що мандрівникам не можна слухати пісні сирен, інші, — що на них чекає кінець у безодні. Більшість рун позначають різні місця. Наприклад, зустрічається назва, що відсилає до замку в Единбурзі.

Очевидно, нас очікує багатошарова гра, яка поєднує багато культур. А про рівень загадок і великодок нам розкажуть фани, яким прийшлось шукати носія рідкісного китайського діалекту. Дивіться повне відео:

Реліз гри Elden Ring у жанрі Action/RPG на ПК та консолях заплановано на 25 лютого цього року. Проєкт створюють студія FromSoftware, reймдизайнер Хідатака Міядзакі та автор «Гри престолів» Джордж Мартін. Раніше розробники провели закрите тестування гри.

Читайте про те, як фанати Elden Ring на Reddit підрахували, що під час тестування доступними були лише 13% мапи.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...