Реклама

🤑 SEGA планує виділити на розробку гри майже $900 млн 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 SEGA планує виділити на розробку гри майже $900 млн 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤑 SEGA планує виділити на розробку гри майже $900 млн 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

SEGA — є найбільшою компанією з розробки ігор у Японії. Її проєкти є одними з наймасштабніших у світі як за бюджетами, так і за релізами. Цього разу за інформацією джерел видання VGC від компанії можна очікувати новий великий проєкт.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Ще у травні SEGA оприлюднила свій квартальний звіт, у якому згадувалась «супергра», яка вийде вже протягом п’яти наступних років. У останньому ж звіті видання звернуло увагу на те, що для розробки гри планують виділити понад 100 мільярдів ієн — понад $882 мільйони.

Читайте також: ⚔️ Детальний огляд трейлера Elden Ring

У документі згадуються такі слова як «онлайн» та «ком’юніті», тож цілком можна очікувати, що це буде гра з позиціонуванням на мультиплеєр. Цілком імовірно, що це буде власний метавсевіт у колаборації з Microsoft, як у планах Meta.

Якщо ж інформація у документі знайде підтвердження, то це стане найдорожчою грою у світі. Наразі такою грою вважають Cyberpunk 2077 від CD Projekt RED — на її розробку виділили рекордні $315 мільйонів. Щоправда, такий бюджет не врятував гру від багів та несправностей, які з релізу досі не виправили. Що пішло не так з Cyberpunk 2077 можна дізнатись у нашому попередньому матеріалі.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...