Реклама

🎮 Що подарувати геймеру на Новий рік: дайджест продуктів від Logitech G

Čytaty latynkoju
🎮 Що подарувати геймеру на Новий рік: дайджест продуктів від Logitech G
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Що подарувати геймеру на Новий рік: дайджест продуктів від Logitech G
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Партнер матеріалу — Logitech

Усі товари

Догодити геймеру — завдання непросте. Мало того, що асортимент товарів — величезний, так ще й треба знати, як саме близька для вас людина любить проводити час за геймінгом. Для когось ігри — це просто розслабитися після роботи, інші ж мріють про кар’єру в кіберспорті чи навіть вже будують її.

Щоб приємна передсвяткова метушня не подарувала вам тривожний розлад, ми разом з Logitech проведемо вас світом класних геймерських аксесуарів і підберемо подарунки, які точно потішать геймера.

🎮 Сет для любителів

Кому підійде найкраще:

активний, але не професійний геймер; полюбляє грати з друзями, стрімити і хоче якісну техніку, яка стильно виглядає

Грати часто, грати багато — цей сет підійде для тих, хто увійшов у смак відеоігор та проводить за ними значну частину вільного часу.

Навушники Logitech G435

Ці навушники ми тестували всією редакцією та впевнено називаємо їх одними з найкращих у своєму сегменті. За деталями зверніться до нашого повноцінного огляду, а коротко додамо лише коментар головного редактор Na chasi Олександра Мамзуренка.

Класне універсальне рішення для тих, хто любить грати і в сюжетні ігри, і у мультиплеєр. Чистий якісний звук, хороший стабільний зв’язок, чудові направлені мікрофони з технологією подавлення зайвого шуму. До того ж, мікрофон не стирчить з корпусу, а вбудований в нього, тож за бажання їх можна взяти і на вулицю

Ми тестували навушники у найрізноманітніших умовах і виявили, що вони підходять для геймінгу будь-якого стилю та масштабу.

Клавіатура Logitech G815 GL

Коли ти геймер вже 40-го рівня, а не якогось там 10-го, то й девайси тобі потрібні зовсім іншого порядку. А що є наступним рівнем у світі клавіатур? Механіка!

Отже, Logitech G815 GL — це механічна клавіатура в ультратонкому стильному корпусі, м’яким тактильним відгуком та плавним натисканням клавіш. Інтелектуальна RGB-підсвітка дозволяє налаштувати буквально кожну клавішу, а технологія LIGHTSYNC синхронізує підсвітку з тим, що відбувається на екрані та звучить у ваших навушниках.

З цією клавіатурою будь-який геймер відчує себе так, ніби сидить на The International з Dota 2 у складі Na’Vi та бореться за чемпіонський титул просто у себе в квартирі.

Миша Logitech G305

Що, перш за все, потрібно від ігрової миші? Висока точність, зручність та комфорт. Все це може запропонувати геймеру Logitech G305. Прискорення до 12 000 DPI, шість програмованих кнопок, до 250 годин роботи від батарейки — що ще потрібно для геймерського щастя?

Абсолютний про-рівень за помірну ціну.

Приблизна вартість всього комплекту: 10 299₴

🖥 Сет для про

Кому підійде найкраще: 

грає у кіберспортивні ігри постійно, потрібно зручне обладнання з найкращими характеристиками

Безкомпромісні девайси для безкомпромісних чемпіонів.

Навушники Logitech G PRO X

Справжні кіберспортсмени тренуються багато годин на день і потребують ідеальної якості та комфорту. Навушники Logitech G PRO X створені спеціально для таких випадків, адже у їх розробці брали участь саме професійні гравці.

Амбушури з ефектом пам’яті дозволяють знаходитися в навушниках 10 годин і більше за відгуками користувачів (хоча ми рекомендуємо робити перерви!). За якісний зв’язок з тіммейтами відповідає спеціальна технологія Logitech BLUEVO!CE, яка робить голос чистішим та глибшим, прибираючи разом з тим зайві шуми.

У комплекті до навушників є звукова карта, яка запам’ятовує ваші налаштування звуку та дозволяє використовувати їх навіть на інших комп’ютерах (наприклад, коли ви вирушаєте на турнір).

Саме з такими навушниками грають справжні про, і будь-який геймер з амбіціями зрадіє такому подарунку.

Клавіатура Logitech G PRO

З клавіатурою Logitech G PRO ігровий персонаж буде буквально на кінчиках пальців. 

Механічна клавіатура з трьома кутами нахилу та резиновими ніжками, RGB-підсвіткою та 12-ма програмованими клавішами. Клавіатура виконана в ультратонкому корпусі, а кнопки мають спеціальні перемикачі, які сигналізують про натискання не просто клацанням, а ще й тактильною віддачею.

Миша Logitech G Pro X Superlight

Приголомшливі 25 400 DPI забезпечують надвисоку чутливість цієї миші, що дійсно важливо для виграшу в партії в Dota 2 чи CS:GO. Саме з такими девайсами грають чемпіони з Na’Vi, тож це — просто мрія для будь-якого фаната заслуженої команди.

«Мені здається, це миша нового рівня», — s1mple, номінант на звання найкращого кіберспортсмена 2021 за версією The Game Awards.

Миша важить рекордних 63 г — на 25% менше, ніж будь-яка інша бездротова миша свого класу, це буквально витвір інженерного мистецтва.

Приблизна вартість всього комплекту: 19 799₴

🧙‍♀️ Лімітована колекція League of Legends

Нова колекція у стильних фірмових кольорах League of Legends «Хестек (магічний синій)» та «Хестек (золотий металік)» вийшла обмеженим накладом, тож можна бути певними — ви даруєте ексклюзивні речі. Відточений дизайн колекції з унікальним поєднанням кольорів стане яскравим подарунком будь-якому геймеру, навіть якщо він не фанат LoL.

До того ж, не дизайном єдиним. Для колекції відібрали пристрої, які вже показали себе на кіберспортивних турнірах.

Зокрема, це навушники Logitech G PRO X, до розробки яких долучився гравець команди TSM Bjergsen (Сорен Б’єрґ) з новими технологіями, які дозволяють більш точно зрозуміти відстань до противника.

Також бездротова миша PRO WIRELESS з датчиком чутливості HERO 25K, яку створювали разом з 50-ма професійними гравцями.

А ще — килимок для миші зі спеціальним покриттям, яке збільшує точність роботи миші навіть під час запеклих баталій, а також підкладкою, що тримає килимок на столі.

🎸 Колекція K/DA

Цей набір виконаний у стилі надпопулярного k-pop гурту, головний хіт якого вже майже сягнув показника у пів мільярда переглядів.

Колекція містить PRO-клавіатуру, дві миші, два варіанти ігрових гарнітур та килимок для миші. Деякі з цих девайсів вам вже знайомі за сетами, описаними вище, а є також і нові, тож вибрати є з чого.

Якщо ви хочете потішити активного гравця у LoL подарунком, то кращого варіанта вам точно не знайти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...