Реклама

🤨 Геймери понижують рейтинг Genshin Impact у магазинах: що відбувається

Čytaty latynkoju
gensh.in
🤨 Геймери понижують рейтинг Genshin Impact у магазинах: що відбувається
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Геймери понижують рейтинг Genshin Impact у магазинах: що відбувається
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно відбувся ювілей Genshin Impact й усі шанувальники гри готувались до святкування, яке їм обіцяли розробники. Щоправда, їхні очікування не виправдались й усі залишились досить незадоволеними.

Річ в тім, що розробники оголосили безліч конкурсів, за умовами яких треба було малювати арти, робити косплеї та загалом популяризувати гру у соцмережах. Натомість можна було отримати бонуси, які, м’яко кажучи, нікого не задовільнили — внутрішню підписку, реальна ціна якої складає $5, чи внутрішньоігрову валюту, яку легко можна отримати за декілька годин гри.

Звісно, були й суттєвіші призи, але шанс їх отримати є настільки малим, що майже ніхто не став брати участь у конкурсах Genshin Impact. Ба більше, геймери вважають, що їх просто використовують для піару гри, саме тому вони вирішили показати свою невдоволеність.

Геймери почали понижувати рейтинг гри у App Store та Google Play. Під час написання цього допису оцінка Genshin Impact у магазині для iOS складає 4.6, а для Android ледь дотягує до повної трійки — і там, і там оцінка поступово зменшується.

Також якщо перечитати останні відгуки до гри, то можна побачити незадоволені коментарі геймерів до умов святкування ювілею Genshin Impact.

Читайте також: 🤓 10 фактів про комікси, які ви могли не знати (+ фото з Comic Con Ukraine 2021)  

Що це за гра

Genshin Impact — це гра у жанрі Action/RPG з відкритим світом. Сюжет гри відбувається у казковому світі, де кожен гравець може розвивати свою власну історію — виконувати квести, досліджувати світ та багато чого іншого.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...