Reklama

🤪 Kytajśkyj onlajn-magazyn JD.com vyplačuje zarplatnju v cyfrovomu juani

Vyplaty zarplatni u cyfrovomu juani počalysja z sičnja ćogo roku.
Читати кирилицею
🤪 Kytajśkyj onlajn-magazyn JD.com vyplačuje zarplatnju v cyfrovomu juani
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🤪 Kytajśkyj onlajn-magazyn JD.com vyplačuje zarplatnju v cyfrovomu juani
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Vyplaty zarplatni u cyfrovomu juani počalysja z sičnja ćogo roku.

Cyfrovyj juań ta zarplatnja

Kytajśkyj gigant onlajn-torgivli JD.com, konkurent elektronnoї komerciї Alibaba, vyplačuje zarplatnju svoїm spivrobitnykam v cyfrovomu juani. Vyplaty počalysja z sičnja ćogo roku. Takym čynom, JD.com stav odnijeju z peršyh organizacij v Kytaї, jaka vyplačuje zarobitnu platu v elektronnyh juanjah.

Vyplaty vidbuvajuťsja v ramkah učasti kompaniї v odnoričnomu testuvanni cyfrovoї valjuty centrobanku. Ba biľše, JD pidtrymav vyprobuvannja e-CNY? 3 pryčyny, čomu kryptovaljuty — na časi ta investuvav blyźko $4,6 mln. JD nadav tehnologičnu ta servisnu pidtrymku dlja probnyh program cyfrovogo juanja v Sučžou.

Čytajte takož: 👏🏻 Tether pobyv rekordy: rynkova kapitalizacija dosjagla $50 mlrd

Kompanija prodovžuje vyvčaty možlyvosti cyfrovogo juanja

Takož na četvertomu samiti Digital China Summit v Fučžou 25 i 26 kvitnja JD predstavyť svij magazyn. Vidviduvači možuť prydbaty tovary za dopomogoju cyfrovogo juanja. Krim JD na samiti buduť prysutni predstavnyky šesty deržavnyh bankiv i pidpryjemstv. Pokupci zmožuť zamovyty dostavljannja dodomu.

U kompaniї zajavljajuť, ščo vony prodovžujuť vyvčaty možlyvosti zastosuvannja e-CNY. Takož JD zdijsnjuvav plateži čerez e-CNY firmam-partneram i v mižbankivśkyh rozrahunkah.

Raniše redakcija Na chasi / Crypto povidomljala, ščo najbiľši deržavni banky Kytaju zaproponujuť? Cyfrovyj juań vykorystajuť na festyvali onlajn-pokupok v Kytaї cyfrovyj juań na festyvali onlajn-pokupok. Vin vidbudeťsja 5 travnja. Narazi banky perekonujuť prodavciv i pokupciv zavantažyty cyfrovi gamanci ta zdijsnjuvaty pokupky za dopomogoju cyfrovogo juanja.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...