Reklama

👏🏻 Tether pobyv rekordy: rynkova kapitalizacija dosjagla $50 mlrd

Tehničnyj dyrektor Tether Paolo Ardoїno zaznačaje, ščo їhnja nastupna meta — rynkova kapitalizacija v $100 mlrd na 2022 rik.
Читати кирилицею
👏🏻 Tether pobyv rekordy: rynkova kapitalizacija dosjagla $50 mlrd
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 👏🏻 Tether pobyv rekordy: rynkova kapitalizacija dosjagla $50 mlrd
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Tehničnyj dyrektor Tether Paolo Ardoїno zaznačaje, ščo їhnja nastupna meta — rynkova kapitalizacija v $100 mlrd na 2022 rik.

Rynkova kapitalizacija Tether (USDT)

Rynkova kapitalizacija najbiľšogo u sviti stejblkoїna? Aľtkoїny jak riznovyd kryptovaljut Tether (USDT) perevyščyla $50 mlrd. Propozycija Tether i jogo rynkova kapitalizacija vyrosly biľš niž v 10 raziv za ostannij rik. Takym čynom, zrostannja stejblkoїna stanovyť 25% na misjać.

Uspih Tether — ce zrazok cyfrovoї valjuty Centraľnogo banku (CBDC) i bankivśkoї systemy majbutńogo.

Paolo Ardoїno, tehničnyj dyrektor Tether

Vin dodav, ščo Tether graje ključovu roľ v ekosystemi cyfrovyh tokeniv v bezliči protokoliv i zastosunkiv. Paolo Ardoїno zaznačaje, ščo їhnja nastupna meta — rynkova kapitalizacija v $100 mlrd na 2022 rik.

Ba biľše, Tether je odnijeju z najpopuljarnišyh valjut dlja torgovyh par bitkoїna (BTC) i Ethereum (ETH).

Čytajte takož: 🇹🇷 Minfin Tureččyny znime zaboronu ta reguljuvatyme kryptovaljutu v kraїni

Uspih Tether

Za danymy Block Research, Tether zalyšajeťsja najbiľšym stejblkoїnom na rynku z častkoju rynku blyźko 66%. Dali jduť stejblkoїny USDC i BUSD z častkoju blyźko 17% i 9% vidpovidno.

USDT je čudovym zasobom obminu v bagaťoh vypadkah vykorystannja. Vin proponuje nyžču komisiju za tranzakciju, niž bankivśkyj perekaz fiatnoju valjutoju. Krim torgivli, inši osnovni varianty vykorystannja USDT vključajuť plateži, grošovi perekazy ta vykorystannja v decentralizovanomu finansuvanni (DeFi).

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...