Reklama

😲 Poster doslidyv vplyv karantynu na zaklady — zmenšennja prybutku restoraniv na 61% ta 27% dlja kav’jareń

Platforma provela doslidžennja pro te, jaki zminy vidbulyś dlja pidpryjemciv za ostannij čas.
Читати кирилицею
😲 Poster doslidyv vplyv karantynu na zaklady — zmenšennja prybutku restoraniv na 61% ta 27% dlja kav’jareń
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 😲 Poster doslidyv vplyv karantynu na zaklady — zmenšennja prybutku restoraniv na 61% ta 27% dlja kav’jareń
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Platforma provela doslidžennja pro te, jaki zminy vidbulyś dlja pidpryjemciv za ostannij čas.

Doslidžennja vid Poster

Za čotyry tyžni karantynu zmenšennja prybutku restoraniv segmentu fine-dining sklalo v seredńomu 61%, u bariv — 58% v porivnjanni z čotyrma tyžnjamy do karantynu. Burgerni ta kafe vtratyly pryblyzno 50% prybutku. Kav’jarni, jakym zaraz dozvoleno pracjuvaty na vynos, v seredńomu vtračajuť 27% vid dokarantynnyh prodaživ. Najmenše vplyv karantynu vidčuly zaklady, jaki do pandemiї pracjuvaly tiľky na dostavku, — vśogo na 13%.

Pro ce svidčať rezuľtaty doslidžennja kompaniї po avtomatyzaciї restoraniv Poster, opublikovani v Telegram-kanali «Reve ta stogne restorator». Doslidžennja bazujuťsja na nepersonalizovanyh danyh pro prodaži 4000 zakladiv gromadśkogo harčuvannja Ukraїny.

Sogodni v Ukraїni ne pracjuje 66% zakladiv gromadśkogo harčuvannja: vony povnistju abo tymčasovo zupynyly svoju dijaľnisť v zv’jazku z karantynnymy zahodamy. U rešty zakladiv prybutok do karantynu v seredńomu skladav na 50% biľše, niž u zakrytyh. Tobto, ti restoratory, jaki biľše zarobljaly, zmogly ekstreno mobilizuvaty vsi resursy i prodovžyty robotu.

Čytajte takož: 🍓 Seks u reklami: Nebo ideas agency pro ce i svij peršyj raz

Vže na drugomu tyžni karantynu 23-29 bereznja prybutky zakladiv gromadśkogo harčuvannja vpaly do 22% vid dokarantynnyh pokaznykiv. Neznačne zrostannja vidznačyloś na tyžni 6-12 kvitnja — do 25%. Taki cyfry trymajuťsja j dosi. Zrostannja vidkryttja zakladiv može buty pov’jazano z tym, ščo, vtomyvšyś vid nevyznačenosti, častyna zakladiv adaptujeťsja do novoї reaľnosti i vidnovljuje robotu na dostavku abo na vynos.

Tiľky na systemi avtomatyzaciї Poster v kvitni v Ukraїni vidkrylosja 100 novyh zakladiv (v porivnjanni zi standartnymy 300-350) i vsi na dostavku. Prote ostanni try tyžni spožyvčyj popyt stoїť na misci na poznačci čverti vid standartnogo.

Shože, zaraz u nas «stabiľnisť»: sytuacija na restorannomu rynku jak i raniše duže pogana, ale cyfry dosjagly pevnoї rivnovagy i za ostanni kiľka tyžniv hoča b ne padajuť.

Rodion Erošek, Spivzasnovnyk ta CEO kompaniї po avtomatyzaciї zakladiv Poster

Pro sam projekt pidtrymky miscevyh pidpryjemciv Locals my vže pysaly? Locals: v Ukraїni zapustyly projekt dlja pidtrymky lokaľnyh pidpryjemciv raniše.

Kupuj ukraїnśke!

Karantyn — neprostyj čas, ale my hočemo, ščoby dlja jakomoga biľšoї kiľkosti sučasnyh ukraїnciv vin stav ne lyše časom vyklykiv, ale j časom možlyvostej.

Tomu my zapustyly novu rubryku «Kupuj ukraїnśke!», u jakij rozpovidajemo pro ukraїnśki mali pidpryjemstva, jaki prodovžujuť pracjuvaty abo zapustylyś prosto zaraz, ta robljať klasni produkty.

Jakščo vy hočete, ščob my napysaly pro vaše pidpryjemstvo čy produkt, zapovniť, buď laska, formu.

Takož my raniše pysaly??‍? V Ukraїni zapustyly platformu z informacijeju ščodo karantynu ta ekonomiky v kraїni, jak v Ukraїni zapustyly platformu z informacijeju ščodo karantynu ta ekonomiky v kraїni.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...