Реклама

💸 Locals: в Україні запустили проєкт для підтримки локальних підприємців

На сайті платформи можна підтримати українських локальних підприємців на час карантину.
Čytaty latynkoju
💸 Locals: в Україні запустили проєкт для підтримки локальних підприємців
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💸 Locals: в Україні запустили проєкт для підтримки локальних підприємців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сайті платформи можна підтримати українських локальних підприємців на час карантину.

Проєкт Locals

Безкоштовна платформа Locals доступна для всіх українських підприємців.
Щоб додати сертифікати в каталог сайту, власникам необхідно заповнити гугл-форму на сайті та скористатися вбудованим онлайн-конструктором:

  • Написати вітання для користувачів.
  • Обрати дизайн.
  • Номінали сертифікатів.
  • Приєднати свою платіжну систему, щоб приймати безготівкові платежі.

Наразі на сайті вже доступні пропозиції закладів з Києва, Дніпра, Одеси, Луцька, Івано-Франківська, Чернівців, Ужгорода та Чорноморська.

На сайті можна купити онлайн-сертифікати або подарункові карти для походу в улюблені кав’ярні, ресторани та інші заклади після карантину. Підприємці також роблять спеціальний бонус для власників сертифікату — вони отримають додаткову суму для покупок в їх закладах.

Усі сертифікати можна отримати по e-mail.

Проєкт Locals — це можливість підтримати улюблені заклади, щоб вони не закрилися назавжди та продовжили роботу після карантину. Зараз настав той самий момент, щоб сказати їм про це і підтримати фінансово. Ми сподіваємося, що проєкт допоможе підприємцям мінімізувати збитки та легше перенести кризу.

Родіон Єрошек, Співзасновник і CEO компанії з автоматизації ресторанів Poster

Всім, хто хоче висловити свою підтримку локальному бізнесу публічно, Poster пропонує використовувати нову рамку для аватарки в Facebook. Знайти її в переліку рамок можна за пошуковим запитом supportlocals.

Також ми вже раніше розповідали? Як карантин вплинув на бізнес у креативних та культурних індустріях — падіння продажів на 50%, як карантин вплинув на бізнес у креативних та культурних індустріях.

Як карантин вплинув на продажі

За перші два тижні карантину продажі в усіх сферах креативних та культурних індустрій впали у середньому на 50%. Респонденти пояснюють це тим, що креативний бізнес більш вразливий до наслідків COVID-19, ніж інші сфери.

Неможливість проведення офлайн-заходів, скасування запланованих виставок та фестивалів, закриття кордонів призвели до того, що під час карантину 38% опитаних креативних підприємців втратили більшу частину доходів (близько 75% і більше). Лише 8% респондентів зазначили, що карантин ніяк не вплинув на їхні доходи.

На думку економічних експертів, зберегти бізнес допоможе швидка реакція. Так, ресторани створюють спеціальні меню для торгівлі на винос, магазини переходять в онлайн, а бренди одягу шиють маски. Ми розповідали про українські бренди, які не розгубилися та адаптували бізнес? Бізнес в умовах карантину: як українські бренди адаптуються до нових умов у кризових умовах карантину.

Щоправда, такий вихід підходить не всім — майже 27% опитаних не можуть перевести бізнес в онлайн та потребують спеціальних програм стимулювання.

Як зменшити збитки

Респонденти найбільше потребують спеціального пакета економічного стимулювання (57%) та податкових пільг (48%), які підвищать попит на їхні послуги.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 3275 про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Купуй українське!

Карантин — непростий час, але ми хочемо, щоби для якомога більшої кількості сучасних українців він став не лише часом викликів, але й часом можливостей.

Тому ми запустили нову рубрику «Купуй українське!», у якій розповідаємо про українські малі підприємства, які продовжують працювати або запустились просто зараз, та роблять класні продукти.

Якщо ви хочете, щоб ми написали про ваше підприємство чи продукт, заповніть, будь ласка, форму.

Ми вже написали про «Майстерню мрії?? Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії»», яка виготовляє трав’яні чаї, видавництво CANactions?? Купуй українське: книги від CANactions та майстерню з виробництва шкіряних та глиняних товарів — Muha Handmade?? Купуй українське: вироби зі шкіри та глини від Muha Handmade.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...