Reklama

Zahystyty zupynky stovpcjamy — proekt Minregionrozvytku

V Ukraїni pered zupynkamy gromadśkogo transportu vstanovljať metalevi stovpčyky v ciljah bezpeky. Pro ce povidomyv zastupnyk golovy Minregionrozvytku Lev Parchaladze
Читати кирилицею
Zahystyty zupynky stovpcjamy — proekt Minregionrozvytku
  1. Головна
  2. Misto
  3. Zahystyty zupynky stovpcjamy — proekt Minregionrozvytku
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
V Ukraїni pered zupynkamy gromadśkogo transportu vstanovljať metalevi stovpčyky v ciljah bezpeky. Pro ce povidomyv zastupnyk golovy Minregionrozvytku Lev Parchaladze

Jak napysav Parchaladze na svoїj Facebook-storinci, v diju vstupyla nova norma ščodo obov’jazkovogo proektuvannja zahysnyh ogorodžeń na zupynkah gromadśkogo transportu – vstanovlennja metalevyh stovpčykiv pered zupynkamy. Cja norma propysana v novyh Deržavnyh budiveľnyh normah «Vulyci i dorogy naselenyh punktiv», jaka počala dijaty z 1 veresnja.

Jak ubezpečať zupynky gromadśkogo transportu

«U poperednih normah ne mistylosja žodnoї vymogy ščodo bezpeky ljudej na zupynkah. Ale, na žaľ, my vsi znajemo, ščo trapljajuťsja vypadky naїzdu transportu na zupynky z ljuďmy i naslidky možuť buty žahlyvymy. Za ostanni roky kiľkisť smertej vid naїzdiv na zupynkah gromadśkogo transportu značno zrosla», — nagolosyv zastupnyk ministra.

Vin takož vidmityv, ščo v bagaťoh jevropejśkyh kraїnah taki zahysni stovpčyky rozmiščujuť i na velykyh perehrestjah ta pered nazemnymy perehodamy, ščob zahystyty pišohodiv, koly vony zbyrajuťsja perejty vulycju.

Sered norm, jaki stosujuťsja zupynok gromadśkogo transportu v novomu DBN mistjaťsja:

  •  na pid’їzdah do zupynok maršrutnogo transportu majuť obov’jazkovo vstanovljuvatysja ogoroži peryľnogo typu vidpovidno do DSTU B V.2.3-11 «Ogorodžennja dorožnje peryľnogo typu. Zagaľni tehnični umovy».
  • na zupynkah majuť buty zasoby informuvannja pasažyriv: elektronni tablo, tablyci z rozkladom ta shemoju ruhu toščo. A takož avtomaty z prodažu kvytkiv. I rozmiščuvatyś tak, ščob ne pogiršuvaty vydymisť dlja vodiїv abo zavažaty ruhu pišohodiv.

Nagadajemo, raniše my pysalyMiśka navigacija jak ključovyj element brendu mista material pro navigaciju u misti ta jak vona vplyvaje na imidž mista.

Share
Написати коментар
loading...