Реклама

🍏 Apple уклала угоду з OpenAI для використання функцій ChatGPT у iOS 18 — Марк Гурман

Čytaty latynkoju
🍏 Apple уклала угоду з OpenAI для використання функцій ChatGPT у iOS 18 — Марк Гурман
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple уклала угоду з OpenAI для використання функцій ChatGPT у iOS 18 — Марк Гурман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Марк Гурман з Bloomberg, який відомий як надійний інсайдер щодо Apple, повідомляє, що технологічний гігант уклав угоду з OpenAI, яка дозволить використовувати можливості ChatGPT у новому iPhone.

У своєму новому звіті Гурман відзначає, що обидві компанії наразі «завершують роботу над умовами договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18». Водночас як саме популярний ШІ-чат-бот буде інтегрований до програмного забезпечення девайсів Apple наразі невідомо.

За словами Гурмана сама угода передбачає, що ChatGPT стане ще одним з багатьох ШІ-інструментів, які Apple планує додати у нові iPhone.

Відзначимо, що раніше Гурман повідомляв, що Apple вела переговори з Google про використання її великої мовної моделі (LLM) Gemini. Однак зараз він пише, що ці переговори не призвели до угоди.

Загалом очікується, що уже наступного місяця Apple на своїй щорічній конференції WDC оголосить про появу кількох функцій ШІ в iOS 18, яка має стати одним з найбільших оновлень операційної системи iPhone за останні кілька років.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...