Реклама

🍏 Apple хоче щоб iOS 18 стала найбільш «амбітним» оновленням за останні роки — Марк Гурман

Čytaty latynkoju
🍏 Apple хоче щоб iOS 18 стала найбільш «амбітним» оновленням за останні роки — Марк Гурман
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple хоче щоб iOS 18 стала найбільш «амбітним» оновленням за останні роки — Марк Гурман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Марк Гурман, який відомий своїми інсайдами з внутрішньої кухні Apple, цього разу поділився інформацією про те, що всередині компанії майбутню iOS 18 називають «амбітною та переконливою».

У своїй традиційній колонці для Bloomberg він відзначив, що мета Apple полягає у тому щоб презентувати iOS 18 з новими основними функціями, новим дизайном, а також зі значними покращеннями продуктивності та безпеки.

Apple headset

Загалом конкретних деталей Гурман не надає, однак відзначає, що iOS 18 має стати чимось дійсно новим «після кількох років скромних оновлень» для користувачів iPhone та iPad.

Apple також стикається зі складнішим завданням зі своїм програмним забезпеченням 2024 року. Після кількох років скромних оновлень iOS наступна версія програмного забезпечення для iPhone та iPad може стати відносно революційною. Внутрішнє керівництво Apple описало свої майбутні операційні системи як «амбітні та переконливі», з основними новими функціями та дизайном, на додаток до покращення безпеки та продуктивності.

Також Гурман відзначив, що компанія намагається наздогнати Google і OpenAI в галузі генеративного ШІ, і у iOS 18 вона готова перенести цю технологію на iPhone.

Нагадаємо, що напередодні голова Apple, Тім Кук, розповів, що у компанії «відповідально» підходять до роботи над своїм генеративним ШІ.

Також раніше Apple провела презентацію Scary Fast на якій показала чипи M3, M3 Pro, M3 Max, нові MacBook Pro та оновлений iMac.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...