Реклама

👀 Боббі Котік хоче придбати TikTok разом з гендиректором OpenAI — чутки

Čytaty latynkoju
👀 Боббі Котік хоче придбати TikTok разом з гендиректором OpenAI — чутки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 Боббі Котік хоче придбати TikTok разом з гендиректором OpenAI — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається що після свого відходу з Activision Blizzards Боббі Котік знайшов чим зайнятися. Як повідомляє The Wall Street Journal колишній гендиректор ActiBlizz висловив бажання придбати TikTok після останніх новин навколо соцмережі у США.

Нагадаємо, що раніше до американського Конгресу внесли законопроєкт під назвою «Акт про захист американців від контрольованих зовнішнім супротивником застосунків». У ньому йдеться про те, що TikTok контролюється іноземним супротивником та відповідно становить загрозу національній безпеці США.

Згідно з ним, китайська компанія ByteDance буде зобов’язана продати TikTok або ж застосунок заблокують на території Сполучених Штатів. Водночас і президент США готовий підписати законопроєкт.

За повідомленням The Wall Street Journal не зміг пройти повз такі новини колишній гендиректор Activision Blizzard, Боббі Котік. Відзначається, що якщо він все-таки вирішить це зробити, то йому разом із партнерами доведеться викласти «сотні мільярдів» доларів за придбання TikTok.

Відзначається, що Боббі Котік наразі шукає партнерів для цієї можливої покупки, яка є доволі амбітною з огляду на масштабність TikTok. Також The Wall Street Journal щодо можливих партнерів угоди додає:

За словами людей, знайомих з ситуацією, Котік запропонував ідею партнерства для купівлі TikTok за столом переговорів, серед яких був і генеральний директор OpenAI Сем Альтман. OpenAI могла б використовувати TikTok для навчання своїх ШІ-моделей, якби такий партнер, як Котік, зміг зібрати капітал для такого придбання.

Нагадаємо, що Боббі Котік пішов з Activision Blizzard після того, як Microsoft придбала компанію за рекордну для ігрової індустрії суму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...