Реклама

🍏 Випуск Apple Vision Pro уже «неминучий», а на WWDC на очікує багато новин про генеративний ШІ компанії — Марк Гурман

Čytaty latynkoju
🍏 Випуск Apple Vision Pro уже «неминучий», а на WWDC на очікує багато новин про генеративний ШІ компанії — Марк Гурман
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Випуск Apple Vision Pro уже «неминучий», а на WWDC на очікує багато новин про генеративний ШІ компанії — Марк Гурман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Марк Гурман, який відомий своїми інсайдами з внутрішньої кухні Apple, цього разу поділився новою інформацією про вихід Vision Pro, а також можливою головною темою цьогорічної WWDC.

Ще коли Apple анонсувала Vision Pro нам повідомляли, що гарнітура змішаної реальності має поступити в продаж на початку 2024 року. Хоча сама компанія ще не оголосила конкретну дату релізу Марк Гурман як завжди має, що сказати з цього приводу.

Він відзначає, що офіційні анонси стосовно Vision Pro можуть відбутися протягом «наступного тижня або близько того» та й сам вихід гарнітури в продаж уже є «неминучим», адже вона вже почала надходити на американські склади в невеликих кількостях. Відзначимо, що спочатку продажі Vision Pro розпочнуться в США і лише згодом в інших регіонах.

Також Гурман додає, що для співробітників магазинів Apple у США 21 січня відбудеться тригодинна зустріч, а потім ряд тренінгів для роботи з Vision Pro.

Детальніше про гарнітуру змішаної реальності Apple Vision Pro читайте за посиланням.

Окрім новин, щодо нових девайсів компанії Гурман також розвинув свої попередні повідомлення про плани Apple, щодо «амбітної» iOS 18. Він відзначив, що компанія готується анонсувати серію нових інструментів на основі генеративного ШІ на WWDC в рамках iOS 18, включаючи оновлену версію Siri.

Гурман пише, що Apple тестує свою велику мовну модель Ajax з початку 2023 року і розглядає можливість її використання для додавання функцій автозавершення і автопідсумків до своїх основних застосунків.

У Apple також розглядають можливість інтеграції ШІ в Apple Music для автоматизації створення плейлистів.

Однак Гурман також зауважує, що «повна реалізація концепції генеративного штучного інтелекту Apple займе щонайменше до 2025 року».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...