Реклама

🥴 OpenAI досягла згоди про повернення Сема Альтмана

Čytaty latynkoju
🥴 OpenAI досягла згоди про повернення Сема Альтмана
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥴 OpenAI досягла згоди про повернення Сема Альтмана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У OpenAI заявляють, що зуміли домовитись про повернення Сема Альтмана назад на посаду генерального директора компанії.

Компанія, яка найбільш відома своїм ШІ-чат-ботом ChatGPT, після кількох днів корпоративного хаосу все-таки вирішила переглянути своє рішення.

Наразі небагато відомо, однак OpenAI відзначила, що досягла згоди з Семом Альтманом про його повернення в ролі CEO. Окрім цього компанія отримає оновлену раду директорів, до якої увійдуть:

  • Брет Тейлор, колишній CEO Salesforce
  • Ларрі Саммерс, колишній міністр фінансів і президент Гарвардського університету
  • Адам Д’Анджело, CEO Quora — єдиний, хто залишився зі старого складу

Згодом інформацію про своє повернення підтвердив і сам Альтман, який відзначив, що провів останні дні у намаганні «зберегти свою команду  і місію разом».

Також Грег Брокман, співзасновник OpenAI, який був усунутий з посади голови правління після звільнення Альтмана і пізніше звільнився на знак протесту, теж повертається.

Нагадаємо, що напередодні рада директорів OpenAI під проводом головного наукового співробітника Іллі Суцкевера та CEO Quora Адам Д’Анджело, технологічної підприємці Таші МакКоулі та Гелен Тонер з Джорджтаунського центру безпеки та нових технологій прийняла рішення про звільнення Альтмана, адже він «не був послідовно відвертим у спілкуванні з правлінням, що перешкоджало виконанню ним своїх обов’язків».

Потім стало відомо, що новим гендиректором OpenAI може стати колишній CEO Twitch. Своєю чергою CEO Microsoft повідомив, що Альтман та Брокман перейдуть працювати до його компанії.

Після цього сотні співробітників OpenAI повідомили, що планують перейти до Microsoft.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...