Реклама

🎤 YouTube тестує ШІ-інструмент, який імітує голоси поп-зірок

Čytaty latynkoju
🎤 YouTube тестує ШІ-інструмент, який імітує голоси поп-зірок
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎤 YouTube тестує ШІ-інструмент, який імітує голоси поп-зірок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У YouTube наразі тестують нову функцію з використанням штучного інтелекту (ШІ), яка дозволить створювати музику використовуючи лише текстову підказку або просте наспівування.

Перша з таких технологій під назвою Dream Track, уже доступна кільком блогерам на платформі. З її допомогою вони можуть створювати короткі 30-секундні ролики у стилі відомих виконавців.

Відзначається, що наразі вона може імітувати дев’ять різних виконавців, які погодились на використання свого голосу: Алека Бенджаміна, Чарлі Пата, Charli XCX, Демі Ловато, Джона Ледженда, Papoose, Sia, T-Pain і Троя Сівана.

Як це виглядає можна побачити та почути нижче.

Окрім Dream Track, YouTube також продемонстрував Music AI tools. Завдяки цьому ви можете створити музику просто наспівуючи мелодію. Приклад можна побачити нижче, де наспів переформатовано у «соло на саксофоні».

Відзначається, ці нові інструменти працюють на основі моделі генерації музики під назвою Lyria від DeepMind. Також повідомляється, що музика створені за допомогою Lyria, матиме SynthID, що дозволить відстежувати те, що трек створений за допомогою ШІ. Зазначається, що це звук, який не чути неозброєним вухом.

Нагадаємо, що раніше ми уже повідомляли, що YouTube разом з Universal Music досліджуватиме ШІ-інструменти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...