Реклама

🍏 Apple планує випуск нових iPad у березні 2024 — Марк Гурман

Čytaty latynkoju
🍏 Apple планує випуск нових iPad у березні 2024 — Марк Гурман
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple планує випуск нових iPad у березні 2024 — Марк Гурман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Аналітик Марк Гурман, найбільш відомий своєю інсайдерською інформацією по Apple, традиційно поділився з нами новою порцією повідомлень з «внутрішньої кухні» компанії.

Однією з цікавинок цього разу стала інформація про те, що у Apple наразі не планують запуск нових моделей iPad раніше березня 2024 року.

Про це Гурман згадав, коли відзначив що новий «бюджетний» Apple Pencil з USB-C має з’явитися напередодні виходу оновлених версій iPad навесні, які, ймовірно, отримають також USB-C. Він також зауважив, що компанія уже деякий час працює над одинадцятим поколінням iPad, сьомим поколінням iPad mini та шостим поколінням iPad Air.

Також Гурман відзначив, що вважає, що Apple Pencil першого покоління може бути знятим з виробництва разом з наявними «бюджетними» iPad, оскільки на той момент у продажу вже не буде жодного нового iPad з роз’ємом Lightning.

Загалом аналітик відзначив, що  у березні уже можна очікувати на оновлені версії iPad у березні. Наразі не варто очікувати новин про нове покоління цих девайсів.

Додамо, що раніше Марк Гурман ділився інформацією про те, яким може бути оновлений iPad Pro.

Також напередодні він розповів, що Apple може готуватися до запуску власного пошуковика на заміну Google.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...