Реклама

🌡️ iPhone 15 перегріваються, але не через новий корпус чи процесор — Apple

Čytaty latynkoju
🌡️ iPhone 15 перегріваються, але не через новий корпус чи процесор — Apple
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🌡️ iPhone 15 перегріваються, але не через новий корпус чи процесор — Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Щойно 22 вересня нові iPhone 15 всіх моделей вийшли на ринок і потрапили до рук користувачів, ті стали жалітися на перегрів смартфона. Ми писали про на початку тижня — корпус смартфонів міг сягати температури 45 градусів за Цельсієм, що робило неможливим тримати девайс у руці. Найбільше подібних відгуків було про модель iPhone 15 Pro Max.

Як це не так часто буває, Apple несподівано визнала проблему у пресрелізі, який розіслала декільком західним виданням, зокрема і MacRumors.

Одні журналісти раніше припускали, що причинами перегрівання можуть бути проблеми з новим процесором A17 Pro — першим комерційним мобільним чипом, виконаним за 3 нм техпроцесом. Інші звинувачували титанову рамку та/або новий дизайн корпусу, що гірше відводив тепло. Проте Apple у своїй заяві заперечила проблеми з залізом.

Ми визначили кілька умов, які можуть призвести до того, що iPhone нагрівається більше, ніж очікувалося. Пристрій може нагріватися протягом перших кількох днів після налаштування або відновлення через підвищену фонову активність. Ми також виявили помилку в iOS 17, яка впливає на деяких користувачів і буде вирішена в оновленні програмного забезпечення. Інша проблема пов'язана з деякими нещодавніми оновленнями сторонніх додатків, які призводять до перевантаження системи. Ми працюємо з розробниками цих додатків над виправленнями, які знаходяться в процесі впровадження.

Apple

У компанії також окремо назвали популярні застосунки, що можуть викликати перегрів смартфона — це Instagram, Uber та Asphalt 9: Legends. Розробники цих застосунків мають виправити проблеми. Також Apple сама працює над оновленням iOS 17.1, де має виправити баги у самій операційці, які призводили для перегрівання.

Наразі iOS 17.1 знаходиться у бета-тестуванні, а завантажити її звичайним користувачам можна буде приблизно наприкінці жовтня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...