Реклама

🍏 iPhone 15 Pro, Pro Max мають проблеми з перегріванням та міцністю

Čytaty latynkoju
🍏 iPhone 15 Pro, Pro Max мають проблеми з перегріванням та міцністю
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 iPhone 15 Pro, Pro Max мають проблеми з перегріванням та міцністю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

12 вересня Apple провела свою чергову презентацію на якій зокрема представила свій нові смартфони iPhone 15 Pro та Pro Max.

Тоді компанія продемонструвала, що нові девайси отримали менші рамки дисплея, замість перемикача беззвучного режиму з’явилась кнопка, яку можна буде налаштовувати під потреби користувача.

З технічного боку вони отримали новий шестиядерний чип A17 Pro, перший 3-нм процесор. Відзначалося, що чип є більш енергоефективним і в 4 рази швидшим при трасуванні променів, ніж попередній.

Однак після старту продажів смартфонів у світі почали з’являтися відгуки від тестерів, які відзначають, що iPhone 15 Pro та Pro Max мають проблеми з анонсованими аспектами — з технічного боку це перегрів девайсу, з іншого це його стійкість до падінь та міцність загалом.

До прикладу, як передає портал Wccftech, китайський оглядач Geekerwan провів тестування, яке показало, що Pro Max страждає від серйозних проблем з перегрівом. Відповідно, щоб показати максимальну продуктивність флагман Apple потребує зовнішнього охолодження зі спеціальним вентилятором, щоб працювати на максимумі.

Проблема стала помітною як відзначають у виданні після того, як у Geekbench 6 спершу було зафіксовано інформацію про зростання продуктивності нового смартфону лише на 10% у порівнянні з iPhone з чипами А16. Однак згодом інформація оновилась та було відзначено зростання на 20%. Після тестів Geekerwan стало зрозуміло у чому проблема.

Відзначається, що при перевірці на Geekbench флагман Apple має температуру поверхні в 48 градусів за Цельсієм, що означає проблеми девайсу з охолодженням, що й впливає на продуктивність смартфона, а також на тривалість роботи на одному заряді батареї, окрім цього це впливає на її швидшу деградацію, що звісно гірше, аніж дискомфорт від швидкого розряджання.

До того ж з огляду на проблеми з перегріванням, використання девайсу уже може бути не дуже зручним, а відповідно до анонсованих ігрових можливостей тим паче.

Тому можна сказати, що варто стримано ставитися до анонсованих потужностей нового чипу з огляду на його проблеми з перегрівом, які потребують виправлення.

Окрім цього ряд тестів також продемонстрував, що iPhone Pro має проблеми з міцністю.

Так, Сем Кол з AppleTrack провів серію дроптестів iPhone 15 Pro в порівнянні з iPhone 14 Pro. В результаті виявилось, що новинка має доволі значні проблеми з міцністю. Кол кидав смартфони з висоти вашої руки, лавки та «екстремальних» висот і результат можна побачити нижче.

Можете також переглянути повне відео з тестом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...