Реклама

✍ Google Документи та Диск тепер підтримують електронні підписи

Čytaty latynkoju
✍ Google Документи та Диск тепер підтримують електронні підписи
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✍ Google Документи та Диск тепер підтримують електронні підписи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Google додає власну підтримку електронних підписів до сервісів Docs та Drive.

Як зазначають у компанії, це повинно полегшити користувачам процес запиту та підписання документів. Спочатку функціонал тестували в альфа-версії, проте тепер Google відкриває бета-тестування.

Існує багато програмного забезпечення, яке вже пропонує підтримку електронного підпису, зазначає The Verge. Саме тому Google вводить цю функцію скоріше для того, щоб люди не користувалися іншими сервісами. З новим функціоналом користувачам не доведеться перемикатися між різними програмами та вкладками під час роботи над контрактами.

Згідно зі скріншотами функціонала, з одного і того ж шаблонного договору можна створити кілька запитів на підпис. Крім того, в договорі можна відстежувати статус очікуваних підписів.

Також зазначається, що запросити підпис поки що можна лише у користувача Gmail. У блозі Google зазначається, що можливість запитувати електронний підпис у користувачів, які не є користувачами Gmail, з’явиться не раніше кінця цього року.

Попри бета-версію, новий інструмент поки що не буде широко доступним для всіх.. Індивідуальні підписники Workspace отримають доступ до відкритої бета-версії функції протягом наступних кількох тижнів. Підписники Workspace Business або Enterprise отримають доступ, лише якщо їхні адміністратори залишать запит на користування.

Наразі невідомо, чи буде інструмент доступний у безплатних особистих кабінетах Google.

Раніше ми розповідали, що Google тестує ШІ-інструмент, який може генерувати новинні статті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...