Реклама

📚 UnderBooks: Даша Астаф’єва випустила свій застосунок з аудіокнижками

Čytaty latynkoju
📚 UnderBooks: Даша Астаф’єва випустила свій застосунок з аудіокнижками
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📚 UnderBooks: Даша Астаф’єва випустила свій застосунок з аудіокнижками
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Даша Астаф’єва презентувала новий застосунок з аудіокнижками сучасних письменників та творів української класики.

Проєкт отримав назву UnderBooks — нині він доступний лише у App Store, а версія для Android з’явиться згодом. Як зазначають розробники, робота над застосунком тривала рік.

Власне, книжки озвучували Даша Асафʼєва, Вʼячеслав Скорик, Тетяна Гончарова, Даніела Заюшкіна, Міла Єрьоміна, Володимир Дантес і Роман Мещеряков. Сама Астаф’єва озвучила добірку оповідань Кирила Поліщука «Пташиний цвинтар», а також кілька оповідань Назарія Занози.

Ми з командою випускаємо застосунок з аудіокнижками UnderBooks. В одній програмі ми зібрали найкращі твори класиків і авторів, які стануть для вас приємним відкриттям. Вибирали через суперечки й перемовини, але тільки найкраще лишили для вас. Тому вам не треба гаяти час на відбір якісної української літератури та, власне, читання. Відкриваєте UnderBooks, вибираєте будь-яку книжку — слухаєте.

Даша Астаф’єва

Також розробники пообіцяли, що продовжать оновлювати застосунок та додавати нові аудіокнижки.

Загалом, у UnderBooks вже можна шукати та купувати книжки; прослуховувати з того місця, на якому зупинились; вмикати книжки у фоновому режимі та вибирати треки для запуску в паралельній доріжці.

Астаф’єва також згодом зазначила, що застосунок потрапив на перше місце у AppStore у розділі Книжки.

Раніше ми розповідали, що BlaBlaCar провів дослідження щодо вподобань українців у книжках та дізнався, які аудіокнижки для читання в дорозі обирають українці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...