Реклама

🙃 У Threads з'являться обмеження схожі на нещодавні у Twitter

Čytaty latynkoju
🙃 У Threads з'являться обмеження схожі на нещодавні у Twitter
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙃 У Threads з'являться обмеження схожі на нещодавні у Twitter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після відносно успішного та великого запуску Threads у Meta тепер задумались над тим, як усе довести до ладу, адже почали з’являтися різноманітні проблеми. Так керівник Instagram Адам Моссері за допомогою нової платформи анонсував, що у соцмережі планується запровадження обмежень для боротьби з ботами.

У своєму пості він відзначив:

Спам атаки почастішали, тому нам доведеться посилити обмеження, що означатиме більше ненавмисного обмеження активних користувачів. Якщо ви потрапите під ці заходи, дайте нам знати.

Нагадаємо, що власне схожі заходи були впроваджені у Twitter Ілоном Маском на початку липня «щоб усунути надзвичайні рівні збору даних і маніпулювання системою». Тоді в соцмережі обмежили кількість твітів, які може переглядати користувач за день. Однак після негативної реакції на це обмеження було пом’якшено.

Відзначимо, що запуск Threads був одним із виявів реакції на нововведення, яке тепер схоже й з’явиться у самому застосунку від Meta.

Проте попри можливі обмеження для користувачів, генеральний директор Meta Марк Цукерберг відзначив, що він «дуже оптимістично налаштований щодо того, як об’єднується спільнота Threads».

Початкове зростання зашкалювало, але, що більш важливо, зараз 10 мільйонів людей повертаються до нас щодня. Це набагато більше, ніж ми очікували. До кінця року ми зосередимося на поліпшенні базових функцій та утриманні користувачів. Стабілізація займе певний час, але як тільки ми це зробимо, ми зосередимося на зростанні спільноти. Ми вже багато разів використовували цей план (FB, IG, Stories, Reels тощо), і я впевнений, що Threads теж на правильному шляху.

Нагадаємо, що менш ніж за тиждень Threads досягла 70 мільйонів реєстрацій, а керівники відзначили, що не хочуть бачити там новини.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...