Реклама

🤖 Ілон Маск анонсував свою компанію з розробки ШІ

Čytaty latynkoju
🤖 Ілон Маск анонсував свою компанію з розробки ШІ
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Ілон Маск анонсував свою компанію з розробки ШІ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одіозний мільярдер, Ілон Маск, анонсував запуск свого стартапу зі штучного інтелекту (ШІ) під назвою xAI. Команда цього проєкту складається з колишні працівників безпосередніх конкурентів DeepMind, OpenAI, а також Google Research, Microsoft Research, Tesla та Університету Торонто.

Очолює стартап звісно що сам Маск, який вже є генеральним директором Tesla, генеральним директором SpaceX  та власником Twitter. На сайті компанії відзначається, що метою xAI є «зрозуміти справжню природу Всесвіту». Також для тих, хто зацікавився цією ідеєю команда проведе зустріч в Twitter Spaces у п’ятницю.

Відзначимо, що Маск оголосив про створення цієї нової компанії лише через кілька місяців після того, як в одному з інтерв’ю він зазначив, що, на його думку, ШІ може спричинити «знищення цивілізації». Він також приєднався до інших лідерів зі сфери технологій, які закликали зробити паузу в «неконтрольованих» перегонах ШІ.

Щодо компаній якими володіє Маск, то можемо нагадати також, що згідно зі звітом зараз Twitter коштує третину того, що власник Tesla заплатив за нього.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...