Реклама

🤔 TikTok запустив свій музичний стрімінг: поки в Бразилії та Індонезії

Čytaty latynkoju
Music Ally
🤔 TikTok запустив свій музичний стрімінг: поки в Бразилії та Індонезії
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 TikTok запустив свій музичний стрімінг: поки в Бразилії та Індонезії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Китайська ByteDance запускає свій нову музичну стрімінг-платформу TikTok Music. Сервіс наразі доступний у двох країнах — Бразилії та Індонезії.

Фактично, TikTok Music став ребрендінгом стрімінгу Resso від ByteDance, який також працював у цих країнах. Тепер Resso припинив роботу в обох країнах з 5 вересня, а тим часом його передплатники зможуть перенести свої облікові записи на TikTok Music.

Різниця між TikTok Music та Resso все ж є — тепер можна синхронізуватися між TikTok Music та звичним TikTok, а також знаходити повні версії пісень, які завірусилися на відеоплатформі. Крім того, у TikTok Music буде доступним каталог Sony Music — яка видалила свої пісні з Resso минулого року.

Є й функції, які перенесені з Resso — можливість залишати коментарі, бачити тексти пісень та знаходити треки за допомогою інструменту Song Catch, як-от Shazam. Також залишається можливість імпортувати списки відтворення з інших потокових сервісів, зокрема Spotify, Apple Music і Amazon Music.

Стрімінг доступний лише за підпискою (немає безплатного рівня) із великим каталогом музики та можливістю слухати офлайн. Наразі є як мобільний додаток, так й версія для ПК.

Раніше ми розповідали, що TikTok все ж запустив функцію Series, яка дозволяє блогерам розміщувати платні відео.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...