Реклама

💰 У TikTok можна буде публікувати платні відео вартістю від $1 до $190

Čytaty latynkoju
💰 У TikTok можна буде публікувати платні відео вартістю від $1 до $190
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💰 У TikTok можна буде публікувати платні відео вартістю від $1 до $190
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після нещодавніх чуток TikTok все ж запустив функцію Series, яка дозволяє блогерам розміщувати платні відео.

За допомогою Series можна створювати колекції відео тривалістю до 20 хвилин. Кожна така колекція може містити до 80 відео.

Творці контенту встановлюватимуть свою ціну в діапазоні від $1 до $190, а підписники зможуть купити доступ, використовуючи прямі посилання у відео або на сторінці профілю творця. Щоправда, TikTok збиратиме комісію за транзакції.

Схожа модель монетизації є на інших платформах для авторів, як от Patreon та OnlyFans.

Наразі можливість використовувати платний доступ надано обраним авторам, а найближчими місяцями стане доступною для всіх творців контенту.

За допомогою Series TikTok намагається акумулювати збільшення своїх користувачів у США. Крім того, соцмережа планує перезапустити фонд винагородження авторів, який раніше отримав досить неоднозначну реакцію.

Початковий фонд в $1 мільярд створили у 2020 році й він був розрахований на три роки. Однак автори зазначали, що вони майже не отримували гроші за свій контент — відео з мільйонами переглядів могли заробити лише кілька доларів, а звичайні ролики, які не стали віральними, взагалі приносили декілька центів.

Якщо для заохочення користувачів у TikTok ще мають ідеї, то що компанія робитиме з постійним тиском з боку американського уряду, поки не ясно. TikTok заблокували вже у державних органах та на території університетських кампусів у США та дедалі частіше лунають заклики заблокувати соцмережу в країні повністю.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...