Реклама

💻 Unity представила нові ШІ-інструменти для розробників

Čytaty latynkoju
Unity
💻 Unity представила нові ШІ-інструменти для розробників
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 Unity представила нові ШІ-інструменти для розробників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Unity почала формувати свою ШІ-екосистему. Зокрема, компанія представила два нових інструменти для розробників та маркетплейс для AI-рішень.

Нові інструменти отримали назви Unity Muse та Unity Sentis. Зокрема, завдяки Unity Muse розробники зможуть створювати в редакторі «будь-що» за текстовим описом або ескізом. ШІ-інструмент також містить рішення Muse Chat, яке може шукати інформацію у документах та інших матеріалах Unity — наприклад, може знайти робочий код.

Друге рішення отримало назву Unity Sentis. Воно дозволяє розробникам використовувати нейромережу у всіх іграх і програмах, створених на Unity.

Наразі Unity Muse та Unity Sentis знаходяться у закритому бета-тестуванні. Відкриють для тесту інструменти до кінця цього року.

Також компанія представила свій маркетплейс для рішень, що використовують штучний інтелект — AI Verified Solutions. Зазначається, що розробники зможуть шукати генеративні AI-інструменти, рішення для інтеграції штучного інтелекту та машинного навчання. Маркетплейс працює в рамках Unity Asset Store, в ньому вже є інструменти української Zibra AI та відомі Leonardo.Ai, Convai та Replica Studios тощо.

Раніше ми розповідали, що Unity Technologies на Game Developers Conference 2022 представила нові можливості ігрового рушія Unity. Компанія похизувалися новими та покращеними напрацюваннями, що дозволяють створювати надреалістичних персонажів та середовища навколо них.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...