Реклама

😯 Фотореалізм, живі обличчя та просунуті анімації: Unity показала технодемо Enemies

Čytaty latynkoju
😯 Фотореалізм, живі обличчя та просунуті анімації: Unity показала технодемо Enemies
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😯 Фотореалізм, живі обличчя та просунуті анімації: Unity показала технодемо Enemies
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Unity Technologies на Game Developers Conference представила кінематографічний тизер, який показує нові можливості їхньої розробки — ігрового рушія Unity. Творці рушія похизувалися новими та покращеними напрацюваннями, що дозволяють створювати надреалістичних персонажів та середовища навколо них.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games

Щоб досягти фотореалістичного зображення у реальному часі, розробники залучили та покращили можливості своїх попередніх проєктів.

Для створення реалістичних очей та шкіри розробники взяли напрацювання з The Heretic, а для створення та симуляції реалістичного волосся розробили нове інтегроване рішення. Нові інструменти дозволять творцям, що використовують Unity, легко створювати та модифікувати всі типи волосся і хутра.

Окрім цього, в Unity покращили наявні системи рендерінгу, зокрема High Definition Render Pipeline (HDRP), а також додали нові — Adaptive Probe volumes та Screen Space Global Illumination (SSGI). Пообіцяли й підтримку рейтрейсінгу та Deep Learning Super Sampling (DLSS). Всі ці технології дозволять створювати фотореалістичні середовища на кшталт того, що показане в демонстраційному відео.

Представники Unity заявили, що в компанії хочуть, щоб створювати красиві ігри могли навіть інді-розробники без величезних бюджетів. Поступовий реліз інструментів заплановано на другий квартал цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...