Реклама

🤖 Український стартап Respeecher запустив маркетплейс на Product Hunt

Čytaty latynkoju
Respeecher
🤖 Український стартап Respeecher запустив маркетплейс на Product Hunt
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Український стартап Respeecher запустив маркетплейс на Product Hunt
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Український стартап Respeecher, який на базі штучного інтелекту створює голоси для різних проєктів, запустив власний маркетплейс на Product Hunt.

Зазначається, що Respeecher AI Voice Marketplace дозволить використовувати цю голосову технологію ще ширшому колу користувачів — незалежним фільммейкерам, кінематографістам, розробникам ігор, акторам дубляжу, ютуберам та контент-креаторам з усього світу.

Respeecher AI Voice Marketplace дозволяє говорити голосом іншої людини, зберігаючи емоції, гучність і акцент. Режисери, творці ігор, актори озвучування, користувачі YouTube можуть вибрати будь-який голос із галереї або локалізувати мову з різними акцентами.

Respeecher

Раніше стартап створив AI голоси для Люка Скайвокера та Дарта Вейдера у серіалах Star Wars, працював над новою God of War, а також брав участь в інших проєктах.

Круті голоси, збереження широкого спектра емоцій, акцентів та багато іншого. Respeecher допоміг створити безліч проєктів. І після позитивного фідбеку від тисяч користувачів ми раді розширитися — запустилися на Product Hunt, щоб ще більше людей могли скористатися цим продуктом.

Олександр Сердюк, Сo-Founder Respeecher

Щодо інших новин ШІ: раніше ми розповідали, що Unity почала формувати свою AI-екосистему. Зокрема, компанія представила два нових інструменти для розробників та маркетплейс для рішень зі штучним інтелектом.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...