Реклама

🤔 Артисти бойкотуватимуть клуби з технологіями сканування обличчя

Čytaty latynkoju
Unsplash
🤔 Артисти бойкотуватимуть клуби з технологіями сканування обличчя
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 Артисти бойкотуватимуть клуби з технологіями сканування обличчя
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Понад 100 артистів пообіцяли бойкотувати заклади, де використовується технологія сканування обличчя.

Протест організувала група зі захисту цифрових прав Fight for the Future. Організація закликає заборонити технологію сканування обличчя на концертах та виступах.

До Fight for the Future вже приєдналися декілька груп, серед яких Rage Against the Machine, Boots Riley, Wheatus, Anti-Flag, Downtown Boys та понад 80 інших артистів. Також декілька незалежних майданчиків в США пообіцяли не використовувати технологію розпізнавання облич під час своїх шоу.

Підписання Зобов'язання проти розпізнавання облич — це крок, який артисти, заклади та шанувальники можуть зробити вже зараз, щоб боротися з цією упередженою технологією в індустрії live-розваг.

Fight for the Future

Ця компанія Fight for the Future почалася після того, як група закладів Madison Square Garden повідомила, що використовує технологію розпізнавання обличчя під час шоу. Новина потрапила у ЗМІ у грудні 2022 року. Madison Square Garden використовує технології для того, щоб забороняти вести діяльність юристам, що судяться проти групи закладів.

Ще раніше Fight for the Future протестували проти сканерів долоні Amazon під час музичних шоу — технології, яку рекламують як «зручний безквитковий вхід на шоу».

Раніше ми розповідали, що у Ґреммі вирішили не стояти осторонь всього світу у його намаганнях розібратися з «феноменом» штучного інтелекту. Академія звукозапису оголосила нові правила щодо музики, створеної за допомогою ШІ.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...