Реклама

📱 Instagram тепер дозволяє завантажувати Reels інших користувачів

Čytaty latynkoju
📱 Instagram тепер дозволяє завантажувати Reels інших користувачів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Instagram тепер дозволяє завантажувати Reels інших користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Instagram нарешті вирішили дозволити користувачам завантажувати Reels, опубліковані іншими людьми. Однак наразі функція доступна не для всіх.

Нагадаємо, що конкурент Instagram в сфері коротких відео TikTok має цю функцію вже багато років та власне й здобув популярність завдяки тому, що люди переглядають короткі відео з вотермарками застосунку за межами самої платформи.

Нарешті й в Instagram дійшли до висновку, що така функція, окрім того, що зручна для користувачів, все-таки додає популярності застосунку за його межами.

Так, глава компанії Адам Моссері заявив на своєму каналі в Instagram, що тепер користувачі у США зможуть завантажити Reels на свій девайс. Зробити це можна буде простим натисканням на іконку спільного доступу з подальшою опцією вибору завантаження.

Моссері також зазначив, що для завантаження доступні лише ролики з публічних акаунтів. Крім того, такі акаунти можуть вимкнути опцію завантаження Reels.

Нагадаємо, що протягом останнього часу відео Reels стали у центрі уваги Meta задля стимулювання зростання та доходів Meta.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...