Реклама

⛔️ Meta припинила просувати серед рекламодавців метавсесвіт

Čytaty latynkoju
⛔️ Meta припинила просувати серед рекламодавців метавсесвіт
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⛔️ Meta припинила просувати серед рекламодавців метавсесвіт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише рік тому Марк Цукерберг був повністю захоплений зростаючими можливостями метавсесвіту, до рівня перейменування своєї компанії у Meta.

Проте з тим як його компанія починає скорочувати витрати та втрачає мільярди доларів, намагаючись реалізувати віртуальні світи, ентузіазм Цукерберга слабшає.

Марк Цукерберґ — про фейкові новини, бізнес та суспільство

Згідно з останніми повідомленнями The Information, Meta більше не представляє метавсесвіт рекламодавцям на зустрічах. Натомість згідно зі звітом, компанія стимулює використання свого короткого відеопродукту Reels, а також підкреслює низку своїх інструментів ШІ.

Повідомляється, що компанія пропонує знижки до 25% у випадку, якщо певна сума грошей буде витрачена на Reels. Один рекламний керівник, чия фірма витрачає сотні мільйонів на Meta, сказав The Information, що ця знижка була «незвичайно великою».

Крім просування Reels, Meta рекламує безліч інструментів штучного інтелекту для рекламодавців, таких як Advantage+, програма, представлена ​​минулого року, яка використовує машинне навчання для показу цільової реклами на платформах Meta.

Meta також інвестує в генеративні інструменти ШІ, які можуть допомогти у створенні маркетингових кампаній. Один зі співробітників Meta сказав виданню, що такі інвестиції можуть означати короткострокові прибутки для компанії, яка стикається з тиском через скорочення витрат.

Meta відмовляється від метавсесвіту в рамках «Року ефективності», під час якого за останні шість місяців фірма звільнила понад 20 000 співробітників.

Ще у жовтні минулого року Цукерберг не хотів відмовитися від своїх зобов’язань щодо метавсесвіту, стверджуючи, що витрати на Reality Labs, підрозділ Meta, який зосереджується на створенні метавсесвіту, лише збільшаться. Але тепер Reality Labs, яка втратила мільярди доларів, змушена працювати економніше.

У записці, присвяченій останньому раунду звільнень, Цукерберг лише двічі згадав метавсесвіт, тоді як розробку штучного інтелекту назвав «найбільшою інвестицією компанії».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...