Реклама

👓 Meta анонсувала нову VR-гарнітуру Quest 3

Čytaty latynkoju
Meta
👓 Meta анонсувала нову VR-гарнітуру Quest 3
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👓 Meta анонсувала нову VR-гарнітуру Quest 3
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора, 1 червня, Meta офіційно анонсувала VR-гарнітуру, про яку давно ходили чутки. Quest 3 вийде восени та буде коштувати від $499 за модель зі 128 ГБ пам’яті.

Meta стверджує, що новіший чіп Snapdragon у новій моделі матиме вдвічі більшу потужність, ніж у попередньому Quest 2, який вийшов майже три роки тому. Quest 3 також буде на 40% меншим за попередника завдяки новій оптичній лінзі як у Quest Pro. 

VR-гарнітура отримала дисплеї з підвищеною роздільною здатністю, які «забезпечать чітку та деталізовану картинку». Інших деталей у Meta поки що не розкрили.

Крім того, компанія оновила свої контролери Quest 3 TruTouch. Вони отримали вдосконалену технологію тактильного зворотного зв’язку. Звісно, Quest 3 також отримає зворотну підтримку з усіма іграми Quest 2.

Більше про нову VR-гарнітуру стане відомо 27 вересня на презентації Connect.

Раніше ми розповідали, що Meta веде переговори з виробником AR-рішень Magic Leap для створення нових технологій віртуальної реальності. Також раніше ветеран ігрової індустрії Джон Кармак після дев’яти років роботи у Meta (тоді ще Facebook) вирішив полишити корпорацію. Він працював на посаді виконавчого консультанта з віртуальної реальності.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...